reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A to moja beknie raz, czasem drugi i na koniec zdarza sie ze jeszcze uleje, dzisiaj już wykapana, najedzona i ulala tak ze musiałam ja przebierać :/ póki co dziobka otwiera na butlę i jak ją widzi to aż się trzęsie[emoji14]

reklama
Dziewczyny trochę z innej beczki. Powiedzcie mi czy ja jakaś nienormalna jestem bo mąż twierdzi że tak. W sobotę moi rodzice wyjeżdżają w góry na tydzień a ja już się stresuję. Zawsze tak mam i uspokajam się dopiero jak zadzwonią że są już na miejscu. Nie wiem czy to tylko moja "przypadłość" może wynika to z tego że jestem jedynaczką nie wiem... Jak faktycznie świruję to powiedzcie (napiszcie) mi to prosto w oczy może się ogarnę.

Kamaa to raczej daleko od Warszawy mieszkasz, najwyrazniej mi kogos przypominasz ;)

Magmich te pierwsze krzeselko do karmienia mi sie podoba, ile kosztuje?

W sobote moja kolezanka z pracy bierze slub, ale nie jedziemy, bo to straszny kawal :/ Chcialabym mlode parze wyslac kwiaty, macie doswiadczenia z jakas poczta kwiatowa? Tylko nie z ta pocztakwiatowa.pl bo bylam mocno zawiedziona jesli chodzi o bukiet na Dzien Mamy...

Magmich tu Ci nie pomoge, bo moi rodzice nigdzie nie wyjezdzaja od wielu lat, ale strach o rodzicow jest chyba normalny o ile nie jest przesadny.Tylko dlaczego zakladac od razu, ze cos im sie stanie? Ja za to, przyznam sie w tajemnicy, ze czasem jeszcze placze do poduszki za mamunia i maz tez mowi, ze glupia jestem ;)

Ola a Ty też jedynaczka jesteś? A co do krzesełka to lepiej nie pytaj bo uśredniając coś koło 470 zł. A Twój mąż niech nie będzie taki mądry bo on do teraz z mamusią mieszka;)

Magmich też tak miałam. Jeszcze jak tata żył i gdzies wyjeżdżali to jak dłużej ich nie było to chodziłam od okna do okna... teraz jak kwoka denerwuje się jak mama gdzieś jedzie. Ale natłok obowiązków trochę mnie z tego podleczyl ;) a nie jestem jedynaczką ;) co do krzesełka to nie wiem..my mamy z ikei i średnio jestem zadowolona. Dodatkowo starszy chyba z niego nie zrezygnuje ibede musiała szukać drugiego.

Demolka a malutka w ogóle nie chce ssać? Nawet zacząć czy podczas karmienia? Bój się ostatnio coś wkurza ale cycka dalej....

Ola no kawałek drogi ;) hehe niestety w sprawie poczty kwiatowej nie pomoge... ale marzy mi się, żeby kiedyś taki posłaniec przyniósł bukiet :)

PaniAg a Antek jaki miał stopień podczas USG? Nadal nosi ta poduszkę? Ja miałam szeroko pieluchowac -dwie flanele. Dlatego też nosze w chuście.

Z rozszerzeniem diety czekam mimo wszystko do skończenia 6miesiaca. Robilam tak że starszym i nie mam większych problemow z jego jedzeniem. Tym bardziej ze moje mleko mu wystarcza.

Chłopaki śpią od 19 :) uwielbiam gdy mi tak grzecznie zasypiają :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry