reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Zuzanka gratuluję, jeszcze się nacieszysz skarbem :biggrin2:.

Lilith coś bardzo nokojace te Twoje ciśnienie. Może lepiej żeby Ciebie w szpitalu położyli i mieli na oku.

Ja też mam przewijak na łóżeczku z ogranicznikami jest bardzo stabilny i wygodnie mi przebierać małego

Ja przy pierwszej córce też miałam taką matę na łóżko i w zupełności wystarczyło. Teraz zastanawiam się nad przewijakiem bo obawiam się "asysty" starszej bardzo ruchliwej siostry. Wolę żeby stała obok łóżeczka a nie siedziała lub leżała na łóżku.
A z jakiej firmy macie te przewijaki z ogranicznikami? Byłam dzisiaj w 2 sklepach dziecięcych i były bez żadnych ograniczników.

Ja przy pierwszej córce też miałam taką matę na łóżko i w zupełności wystarczyło. Teraz zastanawiam się nad przewijakiem bo obawiam się "asysty" starszej bardzo ruchliwej siostry. Wolę żeby stała obok łóżeczka a nie siedziała lub leżała na łóżku.
A z jakiej firmy macie te przewijaki z ogranicznikami? Byłam dzisiaj w 2 sklepach dziecięcych i były bez żadnych ograniczników.
Ja to.nawet nie wiem z jakiej firmy mam bo kupowalam go 6 lat temu i bardzo dobrze na.lozeczku sie trzyma...a kupowalam z tego co panietam w carefure

Seforka ja mam taka mate z ogranicznikami i kupiłam ja w Auchan za ok 65zł z firmy Ceba Baby. Marka znana mozesz tez przez neta kupić (na allegro sa duzo tansze). Jest stabilny, dobrze wykonany, pokryty takim ceratowym materiałem w razie zamoczenia, a załozyłam sobie na to jeszcze pokrowiec z frotte i zwykła tetre zeby dzidzi bylo przyjemniej tam leżeć :-) wymiary ok.50×70, a łozeczko mam 60×120 i pasuje idealnie.

Ostatnia edycja:
Cześć!
My przewijak kupiliśmy na allegro i też miał ograniczniki, ale nie mogę go teraz znaleźć.
A ja dziś po wizycie. Niestety paciorkowiec dodatni i w dniu porodu mam dostać antybiotyk. Szyjka skróciła mi się do centymetra i rozwarcie na 2cm(porządki się opłaciły, a do tego okna czyste;) ), czyli ładnie się ruszyło od ostatniej wizyty:)
Zosia waży 3kg(+/- 400g) :)

widzialam dzisiaj kilka i te z firmy ceba wyglądały najfajniej tylko pod spodem nie miały żadnych ograniczników

Mkvet to masz duże szanse być kolejną;)

reklama
Seforka bo te ograniczniki trzeba samemu wkrecić. One sa dołaczone do przewijaka w takim malym woreczku i schowane pod naklejke/tekture z napisem firmy. Ja tez dopiero po rozpakowaniu przewijaka skapnęłam sie, ze one sa w zestawie, bo w ogóle nie było ich widać...

Do góry