reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Zuzanka gratuluję, jeszcze się nacieszysz skarbem :biggrin2:.

Lilith coś bardzo nokojace te Twoje ciśnienie. Może lepiej żeby Ciebie w szpitalu położyli i mieli na oku.

Ja też mam przewijak na łóżeczku z ogranicznikami jest bardzo stabilny i wygodnie mi przebierać małego

Ja przy pierwszej córce też miałam taką matę na łóżko i w zupełności wystarczyło. Teraz zastanawiam się nad przewijakiem bo obawiam się "asysty" starszej bardzo ruchliwej siostry. Wolę żeby stała obok łóżeczka a nie siedziała lub leżała na łóżku.
A z jakiej firmy macie te przewijaki z ogranicznikami? Byłam dzisiaj w 2 sklepach dziecięcych i były bez żadnych ograniczników.

Ja przy pierwszej córce też miałam taką matę na łóżko i w zupełności wystarczyło. Teraz zastanawiam się nad przewijakiem bo obawiam się "asysty" starszej bardzo ruchliwej siostry. Wolę żeby stała obok łóżeczka a nie siedziała lub leżała na łóżku.
A z jakiej firmy macie te przewijaki z ogranicznikami? Byłam dzisiaj w 2 sklepach dziecięcych i były bez żadnych ograniczników.
Ja to.nawet nie wiem z jakiej firmy mam bo kupowalam go 6 lat temu i bardzo dobrze na.lozeczku sie trzyma...a kupowalam z tego co panietam w carefure

Seforka ja mam taka mate z ogranicznikami i kupiłam ja w Auchan za ok 65zł z firmy Ceba Baby. Marka znana mozesz tez przez neta kupić (na allegro sa duzo tansze). Jest stabilny, dobrze wykonany, pokryty takim ceratowym materiałem w razie zamoczenia, a załozyłam sobie na to jeszcze pokrowiec z frotte i zwykła tetre zeby dzidzi bylo przyjemniej tam leżeć :-) wymiary ok.50×70, a łozeczko mam 60×120 i pasuje idealnie.

Ostatnia edycja:
Cześć!
My przewijak kupiliśmy na allegro i też miał ograniczniki, ale nie mogę go teraz znaleźć.
A ja dziś po wizycie. Niestety paciorkowiec dodatni i w dniu porodu mam dostać antybiotyk. Szyjka skróciła mi się do centymetra i rozwarcie na 2cm(porządki się opłaciły, a do tego okna czyste;) ), czyli ładnie się ruszyło od ostatniej wizyty:)
Zosia waży 3kg(+/- 400g) :)

widzialam dzisiaj kilka i te z firmy ceba wyglądały najfajniej tylko pod spodem nie miały żadnych ograniczników

Mkvet to masz duże szanse być kolejną;)

reklama
Seforka bo te ograniczniki trzeba samemu wkrecić. One sa dołaczone do przewijaka w takim malym woreczku i schowane pod naklejke/tekture z napisem firmy. Ja tez dopiero po rozpakowaniu przewijaka skapnęłam sie, ze one sa w zestawie, bo w ogóle nie było ich widać...

Do góry