reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Ja tez zamulam w domu. Bo mąż w pracy a pogoda nie sprzyja samotnym spacerom. Mąż mnie namawia ze mam iść do tego kina bo to juz moja ostatnia szansa. Jak córka wróci z ferii to już się nie wyrwe a poza tym będzie coraz ciezej. Nie mam siły ale może faktycznie się zmusze żeby trochę między ludźmi pobyc. Dziś w nocy mój jedzie w delegacje i do niedzieli jestem sama.
Magdalena777
A siku to ja potrafię iść w nocy 4-5 razy, męczy mnie to już ale przecież nie odmowie sobie picia.
Bettina2701
Ja już sama nigdzie się nie ruszam, boję się, że zacznę rodzić nie wiadomo gdzie.
NowaNatka
Bettina no ja tez mam ten problem ze boje sie porodu w miejscu publicznym ze sie zacznie;pno my juz na koncowce wiec nasze obawy sa nie dziwne .
ja dalej walcze z przeziebieniem , niestety jak kicham to strzela mi w kosci lonowej i mega boli;/// tez macie podobnie??
dzis wogole szczegolnie boli mnie wewnatrz pochwy az mam problem z chodzeniem . oby byl to jakis postep ;p bo w kocu ile mozna czekac
ja dalej walcze z przeziebieniem , niestety jak kicham to strzela mi w kosci lonowej i mega boli;/// tez macie podobnie??
dzis wogole szczegolnie boli mnie wewnatrz pochwy az mam problem z chodzeniem . oby byl to jakis postep ;p bo w kocu ile mozna czekac
NowaNatka
a i mialam zapytac ..
czy wy za kazdym razem bedziecie uzywac kremu przeciw odparzeniom? nawet gdy dziecko zrobi siusiu? moze smieszne pytanie ale od paru dni sienad nim zastanawiam.
i czy juz w szpitalu macie zamiar stosowac krem na odparzenia?
czy wy za kazdym razem bedziecie uzywac kremu przeciw odparzeniom? nawet gdy dziecko zrobi siusiu? moze smieszne pytanie ale od paru dni sienad nim zastanawiam.
i czy juz w szpitalu macie zamiar stosowac krem na odparzenia?
kati29
Natka ja będę chciala jak najmniej kremu, myślę że nie po każdym siku a jedynie po kupce choc kupek będzie duzo nie wiem w sumie to w razie potrzeby
reklama
kati29
Choco, Carola jak u Was?