reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina2701 ceny możesz sprawdzać tylko zamówienie dopiero od 13 grudnia będzie można złożyć. Właśnie jestem na stronie melissy i ceny widać bez problemu.

reklama
Ja dzisiaj dla odmiany słabo spałam, znowu bóle miednicy męczyły mnie pół nocy :baffled: Wtedy najwygodniej mi na plecach ale po niedługim czasie boli mnie kręgosłup i nie wiadomo co gorsze. :-(

Magmich faktycznie dzisiaj można przeglądać asortyment, wczoraj jak weszłam na stronę tej apteki był tylko wielki komunikat, że nieczynne i nic nie dało się zrobić. Jednak cenowo korzystniej wypada gemini, np. podkłady bella mama są prawie o połowę tańsze. Przy dużym zamówieniu jednak różnica 2-3 zł to się trochę uzbiera. No i na gemini dużo większy asortyment, w tej melisie połowy rzeczy które mnie interesowały po prostu nie było no ale wiadomo, że każdy szuka czego innego :tak:

A ja dostałam prezent razem z kasa za szpital dorzucili kartę apteczną na 200zł zawsze już trochę pokupuję "za darmo":-)
No dziewczyny milczą mam nadzieję że nic złego się nie dzieje zwłaszcza u Magdy i Asclee bo coś czuję że pierwsze nam się rozpakują.
A ja u rodziców mamusia robi ogórkową i placki ziemniaczane to się najem hehe

Ja dziś nabrałam chęci na barszcz czerwony i krokiety. Spędziłam duuuuużo czasu w kuchni i chyba zabolało to mój kręgosłup. Ale krokiety i barszczyk wyszły pycha!!

A ja od początku tygodnia jestem na zwolnieniu i nie chodze do pracy i co? Leze w łozku, opoczywam a i tak mnie dzis brzuch boli, chyba za bardzo sie przejmuje tym całym gadaniem lekarza.
U nas dzis były fryteczki na kolacje-własnorecznie obrane i pokrojone ziemniaczki i usmazone przez mojego mezczyzne. Moze i niezdrowe, ale jakie dobre :-)

Za dużo czasu na myślenie, wtedy wszystko człowieka boli;)
Nie można zawsze jeść zdrowo. A frytki takie z prawdziwych ziemniaczków są ekstra. Wieki nie jadłam....

Beemik ja też od wtorku na zwolnieniu i jak do tej pory latałam, praca, dom, zakupy, dzieci zawieść na trening, odebrać to funkcjonowałam super a jak zaczęły się od niedzieli dziwne skurcze i pani doktor powiedziała we wtorek leżeć! To czuje się fizycznie masakryczynie. Do tego psycha też siada.
Noc mialam do du.. spałam od 23do 1 i zasnęła dopiero przed 5, o 7 znowu pobudka ale jeszcze troche się zdrzemnełam i miałam głupie sny o jakiś przestępcach. Jeszcze leżę ale muszę wstac bo ssanie mi się włączyło :-) Miłego dnia dziewczyny.

Dzien dobry Kobitki .widze ze dzis pierwsza sie witam.jak die czujecie?u mnie ok type ze mezczyzne man chorego w domu :-(milego dnia Kociaki:-)

reklama
Witam się I ja :-) Nocka koszmarna zgaga cały dzień męczyła i w nocy tak samo :-( naszczęście dzisiaj jak narazie jest spokój ale za to mały mi tak na pęcherz uciska ze aż źle mi się chodzi

Do góry