reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda - w takim razie trzymamy wszystkie kciuki, żeby Theo wziął się za siebie ;-)
Bozienka - trzymam kciuki, za dobre informacje. No i mam nadzieję, że jednak jutro się wszystkiego dowiesz, żeby Cię już dłużej nie stresować.
A ja mam dzień dzień lenia. Najchętniej bym cały dzień przeleżała...

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1447936704.579636.jpg
Rany dziewczyny jak ten czas szybko leci [emoji33][emoji33][emoji33]
Jeszcze moment i juz nie bedzie spania do woli [emoji6][emoji6][emoji6]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447936704.579636.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447936704.579636.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 46
Magda ! Trzymam kciuki za synka. Badz dobrej mysli. Stres i nerwy nic nie pomogą. Maleństwo potrzebuje teraz duuuzo spokoju mamusi. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ehhh carolajna no dobre dobre :-) przynajmniej juz ten protokół jest wsesie będzie na dniach to znaczy ze koniec sprawy :-) i naszczęście go nie będą wysyłać bo to by były kolejne dni zanim by przyszedł i kolejne dni zanim by do zusu doszedł :-) a tu weekend przed nami wiec znowu bym czekała z 3 tygodnie teraz teoretycznie mają 30 dni na podjęcie decyzji oby się przed świętami wyrobili :-) ciesze się strasznie ale kurde boje się tej decyzji co by sobie nie wymyślili ze coś jest nie tak i mi nie przyznają bo wtedy to nie wiem co zrobię

Zasadności zwolnienia nie mogą podważyć ale wiesz, w trakcie ciąży przejęłam tą firmę drugą i mogą myśleć różne rzeczy
. .jak to zus ;)
Ale spoko, mogą sprawdzać ;)

reklama
Carolajna właśnie jak to napisałaś jak to zus mogą się do wszystkiego doczepić . Sprawdzać sobie mogą tylko niepotrzebne Twoje nerwy jako ze sama jesteś sobie szefem to będziesz musiała tam łazić itd umnie tez na moje oko oko szefowej i księgowej wszystko jest ok ale zus może mieć inne zdanie ;-)

Do góry