reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hahaha Magda jak bym czytała o swoim ;-) śmieje się ze usłyszy tylko dźwięk nagrywania i cisza a jak wyłączę to odrazu szaleje. Nie wiem co jest ale on strasznie nie lubi jak leżę na boku momentalnie kopie wierci się położę się na plecach to cisza najgorzej jest w nocy przez duszności lepiej mi na boku a tu znowu nie da się spać bo tak kopie . Kropek pokaż na fb :-D Lubie oglądać takie filmy :-)

reklama
My byliśmy w Tesco bo u nas w mieście nie ma :) nic ciekawego przecenionego nie było, tylko małe skarpeteczki wzięliśmy i dla Corci starszej spodnie fajne, takie elegantsze dresowe ;)
Katar mnie męczy i meczy.. Ja już chyba będę skazana na wieczne przeziebienie do końca ciąży :(

Ja nie.wiem,ale u mnie wszystkie takie były. Ale teraz to lobuzy,że hej! :-p

Ja nie kłamiąc Was mam katar od początku września. Taki paskudny,nie jakaś tam woda z nosa. Ale ja mam polipa w nosie i będę musiała wrócić do laryngologa po ciąży,bo każdy katar wlecze się tygodniami.

Bozienko właśnie nie. Polipa wykryli przed ciążą z Marcelem. Ponieważ w ciąży zabronione było stosowanie leków i sterydów powiedzieli,że wrócimy do leczenia po ciąży. Tymczasem po ciąży mnie skreślili z listy,że rzekomo nie potrzebuje leczenia. Miałam to wyjaśnić,ale dość szybko zaszłam w ciążę z Kają. Potem kolejna ciąża teraz i tak ciągle coś. Najgorsze jest to,że im więcej kropli używam,tym gorszy mam węch. Chwilami wcale. No straszne to jest,ale wiem ze teraz nic nie zrobią :-(

reklama
Wsoulczuje może za babcia ;-)
Ja mam znowu mega wielka zgage ehhh wczoraj w nocy to samo dziwne było bo jak leżałam na lewym boku to jej nie miałam a jak na prawym lub na w znak to była ehhh ta ciaza jest coraz dziwniejsza ;-) mały mnie dzisiaj skopal przy obiedzie po żołądku ;-) aż mi się odniechcialo jeść dalej ;-)

Do góry