reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Mam dziwne pytanie... czy któraś z Was odczuwa ból dolnego odcinka pleców? Tak od pasa w dół do kościoła ogonowej ?
Mnie zaczęło boleć w nocy myślałam że jakoś krzywo leżałam - przeszło, a teraz znów mnie boli 🤔
Ja tak mam już od dawna. Terez się trochę nasila,ale zwracam większą uwagę, mniej siedzę, chodzę do fizjo i jest znacznie lepiej niż przed :)

reklama
Hej dziewczyny mój termin 09.02.2025 zmagam się z ogromnym bólem pleców coś jak rwa kulszowa okazało się że spięły się mięśnie tak że zblokowały staw biodrowy … leżę już 3 tydz i cierpię , rehabilituje ale jeden krok do przodu 2 w tył … czy ktoś z was też znosi tak ciężko. ?

Hej dziewczyny mój termin 09.02.2025 zmagam się z ogromnym bólem pleców coś jak rwa kulszowa okazało się że spięły się mięśnie tak że zblokowały staw biodrowy … leżę już 3 tydz i cierpię , rehabilituje ale jeden krok do przodu 2 w tył … czy ktoś z was też znosi tak ciężko. ?
współczuję bardzo. Mnie czasami łapie jakiś taki ból w górnej części pośladka, że aż mi się płakać chce i zaraz mam myśli, że to może preludium rwy.

Cześć dziewczyny. Gratuluje pięknych marzeń. I aż zazdroszczę pięknych chwil przed wami. Sama jestem mamą dwójki wspaniałych chłopców.

Weszłam na Wasz wątek z pytaniem czy może któraś jest zainteresowana odkupieniem ciuchów ciążowych, wózka, fotelika, bujaczka czy innych gadżetów ze sprawdzonego źródła. Gdyby ktoś coś to proszę pisać 😄

Właśnie również pisze jeśli jakaś mama będzie miała córeczkę mam ciuszki krótkie na 56 -62 plus sukieneczki i rozmiar ,68 córeczka lutowa jakby jakaś mama była chętna zapraszam na priv mam również przewijak na łóżeczko 😊

Dziewczyny mam pytanie odnośnie badań prenatalnych. Mój lekarz jest na urlopie mam wizytę 12 sierpnia wtedy będę 11+4 czy jak mi wystawi skierowanie na badania do uda mi się gdzieś dostać? Jaki jest czas oczekiwania trzeba się dużo wcześniej zapisywać?

reklama
Tak jak a poprzednim poscie napisałam pytam o to czy jak mi wystawi lekarz skierowanie na badania genetyczne to czy w tydzien uda mi się zapisać gdzieś gdzie wykonują takie badania czy trzeba wcześniej się zapisać?

Do góry