Ja tak mam już od dawna. Terez się trochę nasila,ale zwracam większą uwagę, mniej siedzę, chodzę do fizjo i jest znacznie lepiej niż przedMam dziwne pytanie... czy któraś z Was odczuwa ból dolnego odcinka pleców? Tak od pasa w dół do kościoła ogonowej ?
Mnie zaczęło boleć w nocy myślałam że jakoś krzywo leżałam - przeszło, a teraz znów mnie boli
reklama
Hej dziewczyny mój termin 09.02.2025 zmagam się z ogromnym bólem pleców coś jak rwa kulszowa okazało się że spięły się mięśnie tak że zblokowały staw biodrowy … leżę już 3 tydz i cierpię , rehabilituje ale jeden krok do przodu 2 w tył … czy ktoś z was też znosi tak ciężko. ?
la_mariquita
Moderator
współczuję bardzo. Mnie czasami łapie jakiś taki ból w górnej części pośladka, że aż mi się płakać chce i zaraz mam myśli, że to może preludium rwy.Hej dziewczyny mój termin 09.02.2025 zmagam się z ogromnym bólem pleców coś jak rwa kulszowa okazało się że spięły się mięśnie tak że zblokowały staw biodrowy … leżę już 3 tydz i cierpię , rehabilituje ale jeden krok do przodu 2 w tył … czy ktoś z was też znosi tak ciężko. ?
oj mnie też rwa już zaczyna łapać. W pierwszej ciąży niestety miałam ale późniejwspółczuję bardzo. Mnie czasami łapie jakiś taki ból w górnej części pośladka, że aż mi się płakać chce i zaraz mam myśli, że to może preludium rwy.
hemoglobina
Moderator
Polecam spanie z poduszką między nogami – pomaga.współczuję bardzo. Mnie czasami łapie jakiś taki ból w górnej części pośladka, że aż mi się płakać chce i zaraz mam myśli, że to może preludium rwy.
Cześć dziewczyny. Gratuluje pięknych marzeń. I aż zazdroszczę pięknych chwil przed wami. Sama jestem mamą dwójki wspaniałych chłopców.
Weszłam na Wasz wątek z pytaniem czy może któraś jest zainteresowana odkupieniem ciuchów ciążowych, wózka, fotelika, bujaczka czy innych gadżetów ze sprawdzonego źródła. Gdyby ktoś coś to proszę pisać
Weszłam na Wasz wątek z pytaniem czy może któraś jest zainteresowana odkupieniem ciuchów ciążowych, wózka, fotelika, bujaczka czy innych gadżetów ze sprawdzonego źródła. Gdyby ktoś coś to proszę pisać
Butterfly.
Fanka BB :)
Właśnie również pisze jeśli jakaś mama będzie miała córeczkę mam ciuszki krótkie na 56 -62 plus sukieneczki i rozmiar ,68 córeczka lutowa jakby jakaś mama była chętna zapraszam na priv mam również przewijak na łóżeczko
xmajloxx
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam pytanie odnośnie badań prenatalnych. Mój lekarz jest na urlopie mam wizytę 12 sierpnia wtedy będę 11+4 czy jak mi wystawi skierowanie na badania do uda mi się gdzieś dostać? Jaki jest czas oczekiwania trzeba się dużo wcześniej zapisywać?
la_mariquita
Moderator
o co dokładnie pytasz?Dziewczyny mam pytanie odnośnie badań prenatalnych. Mój lekarz jest na urlopie mam wizytę 12 sierpnia wtedy będę 11+4 czy jak mi wystawi skierowanie na badania do uda mi się gdzieś dostać? Jaki jest czas oczekiwania trzeba się dużo wcześniej zapisywać?
reklama