reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Hejka dziewczyny mam zapytanie 😜

1. Czy czujecie, że w ciąży wali wam jakby mocniej serce? Ja czuję aż pod pachą jak leżę 🤔🤣 i mam ciągle niskie ciśnienie, 100/50 często i wysokie tętno od 70 do 80... Bardzo się przez to źle czuje...

2. Bierzecie jakieś suple? Jeśli tak to jakie? I czy dodatkowo przyjmujecie żelazo? Bo mi hemoglobina z 14,3 na 13,8 spadła w ciągu 1,5 miesiąca i już nie wiem czy się coś złego dzieje czy jak z tym, więc może bym zaczęła dodatkowo suplementować 🤔 ja akurat jutro kończę ente opakowanie prenatal uno i chce się przerzucic na coś innego więc może coś polecicie? 🙏🥰
Ja to akurat mam wysokie ciśnienie i się czułam wyśmienicie. Ginekolog zaczęła mi zbijać je lekami i popołudniami jestem tak senna, że kosmos 🙈 idę dziś właśnie na konsultacje do kardiologa.

Co do supli ja biorę Prenatal Duo i magnez Asmag Forte (jedno i drugie zaleciła mi ginekolog).

reklama
Ja to akurat mam wysokie ciśnienie i się czułam wyśmienicie. Ginekolog zaczęła mi zbijać je lekami i popołudniami jestem tak senna, że kosmos 🙈 idę dziś właśnie na konsultacje do kardiologa.

Co do supli ja biorę Prenatal Duo i magnez Asmag Forte (jedno i drugie zaleciła mi ginekolog).
Zazdroszczę ja mam ochotę spać 24/7...

No ja właśnie chyba zamówię sobie zaraz ten prenatal Duo bo uno mi się kończy a coś trzeba brać 😜

Ostatnio edytowane przez moderatora:

1. Czy czujecie, że w ciąży wali wam jakby mocniej serce? Ja czuję aż pod pachą jak leżę 🤔🤣 i mam ciągle niskie ciśnienie, 100/50 często i wysokie tętno od 70 do 80... Bardzo się przez to źle czuje...

2. Bierzecie jakieś suple? Jeśli tak to jakie? I czy dodatkowo przyjmujecie żelazo? Bo mi hemoglobina z 14,3 na 13,8 spadła w ciągu 1,5 miesiąca i już nie wiem czy się coś złego dzieje czy jak z tym, więc może bym zaczęła dodatkowo suplementować 🤔 ja akurat jutro kończę ente opakowanie prenatal uno i chce się przerzucic na coś innego więc może coś polecicie? 🙏🥰
Ja od początku biorę Mama Dha Premium Plus, ma bardzo dobry skład, a cena bardzo przyzwoita. U Pana tabletki jest bardzo fajny ranking witamin w ciąży

mam tak samo, ciśnienie niskie a puls w okolicach 100... okropnie się przez to czuję 😅

Ja biorę żelazo , jod, kwas foliowy i witaminę B12, i to wszystko osobno i jak sobie przypomnę to magnez.

Kobiety, dostalam link do zamknietego forum (btw dziekuje) niestety nie dziala, ani w aplikacji, ani skopiowany do przegladarki. Co powinnam zrobic? Macie jakies zlote rady? Nie ogarniam 😳

reklama
Kobiety, dostalam link do zamknietego forum (btw dziekuje) niestety nie dziala, ani w aplikacji, ani skopiowany do przegladarki. Co powinnam zrobic? Macie jakies zlote rady? Nie ogarniam 😳
Przepraszam Cię bardzo ale nie wysłałam Cię na liście do administratorki a dałabym sobie rękę obciąć że byłaś to bym jej teraz nie miała. Już naprawiam swój błąd sprawdź jutro jakby dalej nie działało to napisz mi 😊 jeszcze raz przepraszam 😊

Do góry