@Szyszka99 gdzie jesteś?
reklama
i jak wynik? Wszystko dobrze? Czemy robilas nifty? Bylo wskazanie z prenatalnego? Ja zastanawiam sie nad zrobieniem, ale na prenatalnym wyszlo: brak wskazan do dalszej diagnostyki, zapytam jutro ginekologa co radziNo, przynajmniej się nie denerwowałam kiedy ten wynik będzie, bo pojawił się z zaskoczenia po cichu liczyłam, że może koło piątku będzie, a tu taka niespodzianka
Kaacha1987
Fanka BB :)
USG prenatalne było idealne, w teście pappa białko Pappa wyszło bardzo nisko, w związku z czym ryzyko ZD skorygowane było 1/986 czyli jeszcze pośrednie. Lekarka uważała, że raczej wskazuje to na przyszłe problemy z łożyskiem i wzrastaniem płodu, na początku miałam nie robić dalszej diagnostyki, ale ostatecznie, dla spokojniejszego snu zrobiłam i nie żałuję, bo Nifty wyszło w porządku. Teraz mogę się skupić tylko na tym, aby zapobiec temu, na co w Pappa wyszło wysokie ryzyko.i jak wynik? Wszystko dobrze? Czemy robilas nifty? Bylo wskazanie z prenatalnego? Ja zastanawiam sie nad zrobieniem, ale na prenatalnym wyszlo: brak wskazan do dalszej diagnostyki, zapytam jutro ginekologa co radzi
G
gość2502
Gość
Tutaj co tam kochana?@Szyszka99 gdzie jesteś?
G
gość2502
Gość
Nie wchodzę tu tak często bo mnie znowu mdli ciągle kurde... A na prywatną to chyba nie jest mi dane się dostać
Lusia04
Moderator
Przypomniałam się Admince żeby dała dostęp wam. Chyba ma dużo roboty. Wysyłałam was w wiadomości 8 sierpnia mam nadzieję że przypomnienie pomożeNie wchodzę tu tak często bo mnie znowu mdli ciągle kurde... A na prywatną to chyba nie jest mi dane się dostać
Szałwia
Mi też nie jesteśmy zadłużoneNie wchodzę tu tak często bo mnie znowu mdli ciągle kurde... A na prywatną to chyba nie jest mi dane się dostać
Szałwia
Zasłużone ten słownikMi też nie jesteśmy zadłużone
Nie, po prostu adminka jest jedna na całe forum i pewnie najzwyczajniej w świecie się nie wyrabia.Mi też nie jesteśmy zadłużone
reklama
G
gość2502
Gość
Zadłużona to ja będę jak mi ZUS nie przyzna kasyZasłużone ten słownik