reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej dziewczyny. Przyszłam tu do Was z marcowych mam i mam do Was pytanie. Możliwe że już był poruszany tu ten temat ale jest tyle stron watku że ciężko znaleźć :) czy badanie prenatalne to pierwsze w 11-14 tygodniu ciąży mialyscie robione przez brzuch? Czy usg dopochwowo?
Hej ja miałam i dopochwowo i przez brzuch ale przez brzuch to tylko chwilę coś sprawdzał 😉

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie leczyłyście może zęby w ciąży ?? albo miałyście taka podobna sytuacje jak ja …
Od paru tygodni mam taka gule na dziaśle raz zanika raz rośnie nic nie boli podejrzewam ze to chyba ropa …
A jestem w 15 tygodniu ciąży jestem właśnie umówiona do dentysty trochę się martwię co to będzie i czy nie późno sie za to wzięłam 🤦🏼‍♀️ Mam nadzieje ze nic się nie stanie dzidzi
Ja byłam w 11 tygodniu ciąży i ze znieczuleniem mi robiła. Wszystko jest u mnie ok z ciąża także nic nie zaszkodzilo. Nawet jest zalecane leczenie zębów w ciąży bo zaniedbane i psujące się mogę bardzo szkodzić na płód także lepiej się pilnować ja mam już z głowy na szczęście 😄

j dziewczyny mam pytanie leczyłyście może zęby w ciąży ?? albo miałyście taka podobna sytuacje jak ja …
Od paru tygodni mam taka gule na dziaśle raz zanika raz rośnie nic nie boli podejrzewam ze to chyba ropa …
A jestem w 15 tygodniu ciąży jestem właśnie umówiona do dentysty trochę się martwię co to będzie i czy nie późno sie za to wzięłam 🤦🏼‍♀️ Mam nadzieje ze nic się nie stanie dzidzi
Ja miałam nawet kanałowe robiona w pierwszej ciazy. Kiedyś kanałowe w ciąży było refundowane przez NFZ. . A na rope polecam dentosept ziolowy, płukać usta kilka razy dziennie.

Hejka co tu taka cisza 🤔🤔 ja się urlopuje i czekam na wynik Nifty , najpóźniej ma być w wtorek, więc trochę czekania przed mną 🙄🙄

reklama
Do góry