A może to przez leki dopochwowe? Poprostu jest jakieś podrażnienie? Ale to nie krew tylko właśnie resztki leków? Masz dekoder tętna? Może to cię uspokoi?Progesteron 150mg (3x50 podjezykowo) i 300mg (3x100 dopochwowo) lekarz od 8 sierpnia mi zmniejszył dawkę o połowę bo tak to brałam po dwie tabletki... No dzisiaj równy 12 tydzień, kurde najgorsze jest to, że jakbym mogła na pstryk zachodzić w ciążę to może byłoby mi lżej a tu tyle czasu, kasy, zdrowia i innych wyrzeczeń żeby mieć bobasa i takie coś co chwilę wychodzi...
reklama
G
gość2502
Gość
Leki są białe więc nie ma opcji żeby wyszło nagle pomarańczowe... Tak to mi ja gatkach zostaje biały jakby proszek ze śluzem, kurde to jest takie dziwne wszystko w poniedziałek i tak idę z badaniami do mojego gina to może on coś wymyśli. A detektora nie mam, nie kupowałam stwierdziłam, że bez sensu a teraz zalujeA może to przez leki dopochwowe? Poprostu jest jakieś podrażnienie? Ale to nie krew tylko właśnie resztki leków? Masz dekoder tętna? Może to cię uspokoi?
G
gość2502
Gość
Leki odstawiał lekarz z kliniki a nie prowadzący kurde nie wiem poczekam do poniedziałku w jutro idę na badania z krwi to zrobię tego proga może dodatkowoZawsze jest opcja zadzwonić do lekarza prowadzącego i zapytać czy może to być skutkiem zmniejszenia dawki i co radzi
Sojka
Fanka BB :)
Szyszka99 na spokojnie, najważniejsze to nie myśl o tym zbyt dużo bo bardziej zaszkodzi Wam stres, jesteś pod stałą opieką lekarzy, przyjmujesz leki... Wiem, że stres jest ogromny po takim czasie starań i poświęceń ale właśnie teraz jest czas dla Ciebie na spokój, na cieszenie się ciążą, na błogie lenistwo, spacery, oddech po tym stresie i zawodach gdy coś nie wychodziło. Teraz już wszystko się dzieje samo, Ty jedyne co możesz zrobić to dbać o siebie. Najważniejsze że jesteś pod stałą opieką lekarzy, konsultuj wszystko co Cię niepokoi, ale przede wszystkim zadanie dla Ciebie to wyluzować i czerpać z tego czasu wszystko co najlepsze bo zanim się obejrzysz maluch będzie na świecie i już o błogim lenistwie będziesz mogła zapomnieć na najbliższe kilka lat ;-)Leki odstawiał lekarz z kliniki a nie prowadzący kurde nie wiem poczekam do poniedziałku w jutro idę na badania z krwi to zrobię tego proga może dodatkowo
*Ula*
Ja chyba nie.. Czasem mnie coś posmyra, ale pewności nie mamDziewczyny a jak z ruchami czujecie już coś?? Ja mam wrażenie że już coś zaczynam czuć ale może to jelita się przesuwają tylko
Leki odstawiał lekarz z kliniki a nie prowadzący kurde nie wiem poczekam do poniedziałku w jutro idę na badania z krwi to zrobię tego proga może dodatko
Ja mam łożysko na przedniej ścianie więc chyba późno będę czućDziewczyny a jak z ruchami czujecie już coś?? Ja mam wrażenie że już coś zaczynam czuć ale może to jelita się przesuwają tylko
wydaje mi sie, ze to za wczesnie chyba??Dziewczyny a jak z ruchami czujecie już coś?? Ja mam wrażenie że już coś zaczynam czuć ale może to jelita się przesuwają tylko
Szałwia
Dlatego możliwe że to jelita chociaż czytałam że niektóre kobiety już czuły koło 12 tygwydaje mi sie, ze to za wczesnie chyba??
reklama
G
gość2502
Gość
Staram się kochana ale się martwię...Szyszka99 na spokojnie, najważniejsze to nie myśl o tym zbyt dużo bo bardziej zaszkodzi Wam stres, jesteś pod stałą opieką lekarzy, przyjmujesz leki... Wiem, że stres jest ogromny po takim czasie starań i poświęceń ale właśnie teraz jest czas dla Ciebie na spokój, na cieszenie się ciążą, na błogie lenistwo, spacery, oddech po tym stresie i zawodach gdy coś nie wychodziło. Teraz już wszystko się dzieje samo, Ty jedyne co możesz zrobić to dbać o siebie. Najważniejsze że jesteś pod stałą opieką lekarzy, konsultuj wszystko co Cię niepokoi, ale przede wszystkim zadanie dla Ciebie to wyluzować i czerpać z tego czasu wszystko co najlepsze bo zanim się obejrzysz maluch będzie na świecie i już o błogim lenistwie będziesz mogła zapomnieć na najbliższe kilka lat ;-)