reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ale co w tym momencie jest w stanie Cię uspokoić? Może skontaktuj się telefonicznie z swoim lekarzem prowadzącym i zapytaj
Chyba tylko sen 🥺 jak dzisiaj zadzwonię do niego to i tak mi to nic nie da... Bo to nie krwawienie tylko plamienie na pomarańczowo więc pewnie mi napisze, że mam poczekać do poniedziałku... Ale jakby się dzidziuś odklejal to pewnie by było widać w niedzielę nie? I pewnie by nie leciała taka wydzielina tylko żywa krew?

Chyba tylko sen 🥺 jak dzisiaj zadzwonię do niego to i tak mi to nic nie da... Bo to nie krwawienie tylko plamienie na pomarańczowo więc pewnie mi napisze, że mam poczekać do poniedziałku... Ale jakby się dzidziuś odklejal to pewnie by było widać w niedzielę nie? I pewnie by nie leciała taka wydzielina tylko żywa krew?
Pękło naczynko, kropelki krwi zmieszały się z śluzem i stąd kolor pomarańczowy, bo było tak delikatne że praktycznie mało zauważalne. Po 12 tyg ryzyko że mogło by się cos stać to 1% więc na pewno wszystko jest dobrze .

Mnie jak ugryzł kleszcz to zadzwoniłam a On krótko: nie pierwszy i nie ostatni pewno nawet pani nie wiedziała, obserwować i nie panikować , a najwyżej za 2 miesiące zrobic badania 🤣🤣🤣

plamienia zdarzają się na każdym etapie ciąży, jeśli nie jest to żywa krew, nie boli cię brzuch i nie masz skurczy to spokojnie, czasem jakeis naczynko pęknie i tyle 🤗 prześpij się jeśli Ci to pomoże, odpoczywaj dużo

Moja kuzynka jak było u swojego ginekologa to powiedziała że czyta forum ciążowe. A On na to że rozumie że kobiety potrzebują wzajemnego wsparcia i rozmowy ale jak On czasem czyta to aż się za głowę łapie jakie głupoty piszą.... Bezczelny 🤣🤣🤣

plamienia zdarzają się na każdym etapie ciąży, jeśli nie jest to żywa krew, nie boli cię brzuch i nie masz skurczy to spokojnie, czasem jakeis naczynko pęknie i tyle 🤗 prześpij się jeśli Ci to pomoże, odpoczywaj dużo
Wiem wiem ja chyba już serio wariuje niepotrzebnie, trochę się wyciszyłam bo się przespałam. Będę w poniedziałek u swojego to zapytam co i jak ❤️

reklama
Moja kuzynka jak było u swojego ginekologa to powiedziała że czyta forum ciążowe. A On na to że rozumie że kobiety potrzebują wzajemnego wsparcia i rozmowy ale jak On czasem czyta to aż się za głowę łapie jakie głupoty piszą.... Bezczelny 🤣🤣🤣
Mój ten z kliniki, nie ten od "super" kazał mojemu mężowi wyłączyć mi internet bo go zamęczę😜 🤣

Do góry