reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczową :( ja już nie wiem co mam myśleć... 😖 Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Ciąża po iv, miałam krwiaka który się wchłonął podobno...
Hm.. ja też miałam pomarańczowe coś raz sluz raz takie tam slady.. rozumiem, że się martwisz i wcale sie nie dziwie.. jak masz sie stresować to lepiej podjechać na IP. Moj lekarz prowadzący nie potrafił określić przyczyny, ale na ostatniej wizycie tylko tak kiwnął głową na to i uznaliśmy, że to z powodu luteiny dopochwowej. Takze trzymaj się spokojnie, a jeśli bardzo się martwisz to jedz na IP, powiedz, że masz pomarańczowe plamienia i tyle. Sprawdza, a Ty usłyszysz serduszko albo i zobaczysz dzidzka i trochę się uspokoisz 🙂

reklama
Hm.. ja też miałam pomarańczowe coś raz sluz raz takie tam slady.. rozumiem, że się martwisz i wcale sie nie dziwie.. jak masz sie stresować to lepiej podjechać na IP. Moj lekarz prowadzący nie potrafił określić przyczyny, ale na ostatniej wizycie tylko tak kiwnął głową na to i uznaliśmy, że to z powodu luteiny dopochwowej. Takze trzymaj się spokojnie, a jeśli bardzo się martwisz to jedz na IP, powiedz, że masz pomarańczowe plamienia i tyle. Sprawdza, a Ty usłyszysz serduszko albo i zobaczysz dzidzka i trochę się uspokoisz 🙂
Byłam w niedzielę na IP bo w nocy z soboty na niedzielę dokładnie mi takie coś poleciało i wszystko okej a we wtorek miałam prenatalne i wszystko pięknie także czekam do poniedziałku wtedy mam wizytę u swojego lekarza. Dzięki to mnie trochę podniosło na duchu :)

Dziewczyny jestem tu pierwszy raz. Nie czytałam wszystkiego więc jeśli się powtarza to nie denerwujcie się... Czy zamierzacie się szczepić na covid? Albo któraś jest już zaszczepiona?

reklama
Staram się kochana ale się martwię... :(
Ja dalej będę zachwalac kochana detektor tętna!!! Jeszcze nie raz w ciąży, nawet na dalszym etapie, dzidzia zrobi psikusa i przyśnie, kiedy nie będziemy czuć ruchów a wtedy detektor to wybawienie od dodatkowego stresu.
Ja znajduje szybko tętno a naprawdę mam pociazowy brzuszek i aż dziw, że przez warstwę tłuszczyku jaka mam tak ładnie słychać.

Do góry