reklama
wiola0904
Fanka BB :)
Ja tak mam pół życiaMuszę wam się do czegoś przyznać, mam dziś strasznego ale to przestrasznego lenia nic mi się nie chce a to do mnie nie podobne
Nie masz norm na wynikach z laboratorium?Dziewczyny mam wyniki krzywej. Na czczo 94, po 1 godz 102, po 2 godzinach 100. Na czczo przekroczyłam ale dlaczego tak słabo rośnie po glukozie? Czy to już jest cukrzyca?
Tez tak mam jak długo nie jem to od razu wymiotujetez macie tak, że nagle łapie was głód i musicie szybo coś zjeść? bo miałam już dwa razy sytuację, że przez to nagłe okropne uczucie głodu miałam straszny odruch wymiotny teraz staram się mieć zawsze coś takiego co mogę zjeść od razu, nawet jakiś kawałek chleba, bo inaczej jest źle
_white_wall
Tez tak mam jak długo nie jem to od razu wymiotuje
do tej pory tak nie miałam i dopiero teraz mnie wzięło, ale dobrze wiedzieć, że też tak macie
_white_wall
Oj tak, po nocy właśnie najgorzej, a że ja biorę euthyrox na tarczyce to nie mogłam tak od razu zjeść i czasem było źle ale nauczyłam się brać euthyrox jak wstaję do toalety w nocy, dzięki temu jak już wstanę to zaraz lecę do kuchni coś zjeśćJa też jak dłużej nic nie jem (w szczególności po nocy) to czuje okropne ssanie i muszę zjeść cokolwiek. Wcześniej potrafiłam śniadanie o 11-12 jeść bez problemu, teraz nie ma na to szans najmniejszych
Ja też biorę, ale Letrox. I mam dokładnie to samo. Jak wstanę koło 6 na siku to biorę go, idę spać na 2h jeszcze, a potem kuchnia od razuOj tak, po nocy właśnie najgorzej, a że ja biorę euthyrox na tarczyce to nie mogłam tak od razu zjeść i czasem było źle ale nauczyłam się brać euthyrox jak wstaję do toalety w nocy, dzięki temu jak już wstanę to zaraz lecę do kuchni coś zjeść
Ja też identycznie a jaką bierzesz dawkę Letrox?Ja też biorę, ale Letrox. I mam dokładnie to samo. Jak wstanę koło 6 na siku to biorę go, idę spać na 2h jeszcze, a potem kuchnia od razu
reklama
Hej i ja bym prosiła o dodanieKochana zapisuje już Cię na listę będę wysyłać w piątek bo to do adminki trzeba wysłać a może ktoś jeszcze chce mieć dostęp. A nie chce jej pisać codziennie bo ona musi całe forum ogarnąć