Ja jak czuje się głodna mam wrażenie że zaczyna mi się robić niedobrze i muszę cokolwiek wrzucić na ruszt a potem na spokojnie coś szykuje większegotez macie tak, że nagle łapie was głód i musicie szybo coś zjeść? bo miałam już dwa razy sytuację, że przez to nagłe okropne uczucie głodu miałam straszny odruch wymiotny teraz staram się mieć zawsze coś takiego co mogę zjeść od razu, nawet jakiś kawałek chleba, bo inaczej jest źle
reklama
75 przed ciążą brałam 50, ale w ciąży zwiększyła mi na 75Ja też identycznie a jaką bierzesz dawkę Letrox?
Ja już 125... No ale jak trzeba to trzeba75 przed ciążą brałam 50, ale w ciąży zwiększyła mi na 75
_white_wall
Fanka BB :)
widzę że wszyscy w ciąży mocno zwiększają dawkę, a mi tsh nie skacze póki co, ciągle biorę 50 i jest dobre
Justi92
Jedynie apapMnie dziś okropnie boli głowa, braliście w ciąży coś p/ bólowego? Ja staram się unikać leków zresztą mój ginekolog jest mocno anty lekowy żadnych witamin itd
Inffinito2
Tylko Apap i ciepła herbatka ale leki jak już na prawdę nie dało się znieśćMnie dziś okropnie boli głowa, braliście w ciąży coś p/ bólowego? Ja staram się unikać leków zresztą mój ginekolog jest mocno anty lekowy żadnych witamin itd
MB91
Hej dziewczyny! Gratulacje ogromne dla Was! Pisze krótko w imieniu jednej z mam, która urodziła Helenkę w maju 2020 roku ale niestety są w szpitalu bo mała jest po drugiej operacji serducha. Operacja się udała ale mała ma sepsę i wysiadają pokolei płuca, nerki, trzustka. Liczy się każda minuta by podać drugi lek który kosztuje kilka tysięcy euro- jeżeli możecie pomóżcie, bo dziewczyna została z problemem sama bez wsparcia ojca dziecka Dziękuje za każdą złotówkę która jest na wagę złota! Tutaj opis choroby małej i zbiórka środków - Link do: Operacja ratująca życie/ leczenie po operacji/ rehabilitacja i leki SYTUACJA JEST DRAMATYCZNA ŚCIGAMY SIĘ Z CZASEM | zrzutka.pl . Przepraszam, że tak brzydko wchodzę na forum i proszę o środki ale zostało 6 godzin na uzbieranie 1500 zł.
W każdym razie : Życzę Wam spokojnej ciąży i zdrowych bobasów! Powodzenia! Pozdrawiam Mama Stasia (2020) i Zuzi (2018)
W każdym razie : Życzę Wam spokojnej ciąży i zdrowych bobasów! Powodzenia! Pozdrawiam Mama Stasia (2020) i Zuzi (2018)
Mnie wczoraj tak strasznie bolała, i wzięłam dwa Apapy. Juz chyba 3 raz w tej ciąży. Żadnych innych leków nie biorę, więc myślę, że tym nie zaszkodzę.Mnie dziś okropnie boli głowa, braliście w ciąży coś p/ bólowego? Ja staram się unikać leków zresztą mój ginekolog jest mocno anty lekowy żadnych witamin itd
reklama
_white_wall
ja do tej pory brałam dwa razy paracetamol, skoro są bezpieczne leki przeciwbólowe do stosowania w ciąży, to nie widzę sensu ich nie brać i się męczyć podwójnie