reklama
Ja_niagara
Fanka BB :)
gratuluje dziewczynkiDziś Was nadrobiłam, ciężko było ale dałam rade
W życiu bym nie pomyślała, żeby ukladac siusiaka w pampersie
My już po wakacjach, podróż w jedną jak i w drugą stronę zniosłam super, na wakacjach też było super, od rana do wieczora spacerowaliśmy, zwiedzaliśmy, wdychaliśmy górskie powietrze, ale trzeba zejsc już na ziemię
Dziś miałam prenatalne, wszystko w normie, będzie na 90% dziewczynka Po prenatalnych powiedzielismy rodzinie, 9letnia córka od południa biega w skowronkach, że będzie miała siostrzyczkę I wszyscy w mega emocjach
Jednak na prenatalnych wyszło mi, że pępowina jest dwunaczyniowa, więc już się zamartwiam, pomimo, że lekarz zapewniał, że nie ma się czym martwić
Ja mam jutro wizytę
Kasiurrro
My już wszystkim mówimy, najwczesciej dowiedziala się nasza córka, później moja mama a teraz już mówimy otwarcie, zresztą znajomi czy rodzina sama się domyśla że coś jest na rzeczy bo nie chce jeździć na motorze a wcześniej nie odpuszczałam żadnego wypadu czy też nie noszę ciężkich toreb tylko kogoś proszę do pomóc więc mówimy otwarcie żeby nie ukrywać i żeby ktoś pózniej nie miał do nas żalu że tajemnice robimy.
Nie mówiłam nikomu. Mama sie domyśla, może ktoś jeszcze, niektórzy sie przygladaja. Nie będę jakoś szczególnie informowala i bez tego jest widac. Jak ktos spyta to kłamać raczej nie będę postanowiłam w przyszłym tygodniu, jeśli wszystko bedzie ok, a lekarz zapewni, że już nic sie nie powinno wydarzyć, wybrać się do firmy choć zdecydowanie wolałabym tego uniknąć, no ale trudno. Trzeba sprawę załatwić.Podepnę się pod post i tak z innej beczki- mówiłyście już wszystkim o ciąży czy wybranym osobom tylko?
U nas wiedzą już wszyscy nie potrafiliśmy dłużej ukrywać tego, z resztą i tak już były podejrzenia, bo na grillach/urodzinach itd odmawiałam drinków, nie mogłam mięsa przełknąć (a wcześniej jadłam normalnie) więc nie było sensu dłużej tego ukrywać my dziś już 14+1, w piątek wizyta. Muszę się umówić na badanie połówkowe, bo tam gdzie je będę robić się czeka minimum miesiąc na termin, więc prawie tak zejdzie ale ten czas leci dziewczyny, dopiero co były 2 kreski na teście, a już powoli widać mam brzuszki, większość jest po prenatalnych i lipiec za nami mi tak lecą dni, że dosłownie nie wiem kiedy zleciał lipiec
Tak jestDziewczynki dostałyście wiadomość z dostępem do rpywatnego? Już jest dosteony dla nas
wiola0904
To moze się już powolutku przenośmyTak jest
Ja zawsze spałam na brzuchu. Teraz jak jestem w ciąży to się tego boję i świadomie nie leżę na nim. Niestety po zaśnięciu nieświadomie i tak przewracam się na brzuch. Też się martwię jak to będzie dalej. Miał ktoś właśnie taki problem w ciąży? Czy później mózg zatrybi i podczas snu będę leżeć na boku?Dziewczyny ja już Was wcześniej o to pytałam, ale teraz im większa ciąża zapytam raz jeszcze. Leżycie na prawym boku?
reklama
wiola0904
Później będzie tak niewygodnie, że spanie na brzuszku będzie trudne na plecach też bo będzie duszno .. Samoczynnie przejdzie w tryb spania na bokuJa zawsze spałam na brzuchu. Teraz jak jestem w ciąży to się tego boję i świadomie nie leżę na nim. Niestety po zaśnięciu nieświadomie i tak przewracam się na brzuch. Też się martwię jak to będzie dalej. Miał ktoś właśnie taki problem w ciąży? Czy później mózg zatrybi i podczas snu będę leżeć na boku?