reklama
Gratulacje! I to podwójne zdrowego dziecka i wymarzonej córeczkiDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych. Wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka
wiola0904
Fanka BB :)
Gratulacje kochanaDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych. Wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka
Ja_niagara
Co do octaniseptu, moim dzieciom psikalam pępuszki bo takie było zalecenie i bardzo długo się trzymały, siostra teraz miała zalecenie żeby nie robić nic poza wycieraniem na sucho i byłam w szoku bo pępek odpadł malutkiej chyba już w 3 dobie życia teraz tez nie będę psikać niczym
Lusia04
Moderator
Super takie informacje bardzo ciesząDziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych. Wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka
Ja_niagara
gratulacje!Dziewczyny, jestem już po badaniach prenatalnych. Wszystko bardzo dobrze i będzie wymarzona córeczka
Ja mam dużo rzeczy po dzieciach, napewno będę musiała kupić ubranka, bo wszystkie malutkie sprzedałam lub wydałam, ale to poczekam na płeć
Poza tym napewno kupimy wózek spacerowy taki na później bo wielofunkcyjny z prawie nową gondolą jeszcze mamy
Lusia04
Moderator
Ja wózek też mam. Ale korci kupić mnie nowy jak będę kupować to 2w1 napewno nie 3w1 bo jak widzę dzieci w fotelikach w aucie te z zestawu to mi się nóż w kieszeni otwiera bo to typowe antymandaty typowo dla mnie .Fotelik też mam do auta z cybexa ale będę chyba kupować inny bo ten jest strasznie ciezki a z jednym dzieckiem na rękach a 2 w łupinie to każdy kilogram się liczygratulacje!
Ja mam dużo rzeczy po dzieciach, napewno będę musiała kupić ubranka, bo wszystkie malutkie sprzedałam lub wydałam, ale to poczekam na płeć
Poza tym napewno kupimy wózek spacerowy taki na później bo wielofunkcyjny z prawie nową gondolą jeszcze mamy
wiola0904
Jak tak czytam to widzę siebie mój Karol właśnie skończył rok. Już widzę wyprawy na szczepienia, gdy mąż będzie w pracy. Jedno za rękę, drugie w foteliku, pewnie z 2 rąk jeszcze braknieJa wózek też mam. Ale korci kupić mnie nowy jak będę kupować to 2w1 napewno nie 3w1 bo jak widzę dzieci w fotelikach w aucie te z zestawu to mi się nóż w kieszeni otwiera bo to typowe antymandaty typowo dla mnie .Fotelik też mam do auta z cybexa ale będę chyba kupować inny bo ten jest strasznie ciezki a z jednym dzieckiem na rękach a 2 w łupinie to każdy kilogram się liczy
wiola0904
Ja tez nie psikalam ale myślę, że Octenispet ma generalnie tak fajne działanie bakteriobójcze i długa datę ważności, że warto go mieć w apteczce, nie tylko dla noworodka, na wszelkie otarcia, zadrapania nawet przy starszym dzieckuCo do octaniseptu, moim dzieciom psikalam pępuszki bo takie było zalecenie i bardzo długo się trzymały, siostra teraz miała zalecenie żeby nie robić nic poza wycieraniem na sucho i byłam w szoku bo pępek odpadł malutkiej chyba już w 3 dobie życia teraz tez nie będę psikać niczym
Co do pępuszka to jest to moja zmora. Ja nie umiem odchylić do takiego stopnia żeby go osuszyć. Przy synku z położna użyłyśmy starej metody bo nie chciał kikutek odpaść dlatego tutaj w pełni zdaje się na naszą położna i jej zalecenia
reklama
Ja_niagara
z tym się zgadzam, nawet teraz na wakacjach mamy ze sobą bo z dzieciakami to nigdy nic nie wiadomoJa tez nie psikalam ale myślę, że Octenispet ma generalnie tak fajne działanie bakteriobójcze i długa datę ważności, że warto go mieć w apteczce, nie tylko dla noworodka, na wszelkie otarcia, zadrapania nawet przy starszym dziecku
Co do pępuszka to jest to moja zmora. Ja nie umiem odchylić do takiego stopnia żeby go osuszyć. Przy synku z położna użyłyśmy starej metody bo nie chciał kikutek odpaść dlatego tutaj w pełni zdaje się na naszą położna i jej zalecenia