Ja mam i będę miała 39 . Czyli podobnieJa mam 38 jak urodzę 39 jestem w drugiej ciąży ale też nie najlepsze nastroje. Trzeba przez to przejść.
reklama
Mi mówili że mam zrobić wszystko w jednym dniu . I wyniki będą do tygodnia .Tam gdzie ja robię prenatalne czyli w Toruniu to babka mówiła że 3 dni przed oddać krew i po 3 dniach usg
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Może wszędzie inaczej. Mi tłumaczyła, że już na usg będą wyniki krwi.
Ja niestety też ciągle wszystkim się stresuję, napewno po prenatalnych odetchniemyCześć, cieszę się że Was znalazłam.
Dziś właśnie mija 10 tydzień i jest wszysko w porządku .
Ale... Nie umiem się tym cieszyć. Tak strasznie się boję przed każdą wizyta .
Starania były przez 8 lat, raz ciąża z pustym jajem. Od tamtej pory wiele lat leczenia ... bez sukcesów.
Od ponad roku podjęłam decyzję że już rezygnuje .
No i stało się, do tej pory ciężko mi uwierzyć że jestem w ciąży.
Jestem przed 40 stką. Mam 12 letnie dziecko.
Za dwa tygodnie prenatalne. Też się cholernie boję. Też tak macie ? Że przeważa smutek niż radość?
Nie jesteś sama, ja też tak mam ale trzeba koniecznie to zmienić, ktoś mądry kiedyś powiedział, że mamy to w co wierzy nasze serce. Więc musimy uwierzyć w to że mamy zdrowe dziecko w sobie i cala ciąża i poród przebiegnie książkowoJa też niestety cały czas z tyłu głowy mam myśl, że coś będzie nie tak
Szałwia
Fanka BB :)
Pewno Cię nie pocieszę ja plamienie od 7 tyg obecnie jestem w 12 tyg, nie dość że mam krwiaka to jeszcze polipa doczesnej, są 3 dni kiedy plamienia nie mam i z powrotem się zaczynają.O i wstaje siusiu, podcieram się i uplawy żółte idące w brąz i już od razu sztywna jestem. Milion analiz co teraz robić?
Lusia04
Moderator
Dziękuję dobra kobietoLusia04, przepis na maxi king, w dwóch częściach, bo w jednej był za duży plik. Ja po każdej warstwie daje herbatniki.
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Cały czas mam żółte uplawy... Mówiłam ostatnio na wizycie, Lekarz zbadał powiedział, że śluzu jest dużo, zrobił cytologię i kazał brać dopochwowo lactowaginal. Biorę co drugi dzień. Cały czas żółte uplawy są i to mnie stresuje bardzo. Na następnej wizycie powiem że to mnie niepokoi, ma sprawdzić pod kątem czystości pochwy, bo wydaje mi się że mam jakąś infekcje nic nie swędzi nie piecze ale uplawy są.O i wstaje siusiu, podcieram się i uplawy żółte idące w brąz i już od razu sztywna jestem. Milion analiz co teraz robić?