Hej, czy któraś z was używa w trakcie ciąży skinoren? Masakrycznie mnie wysypało na jednym z ramion, okropnie to wygląda. Zrobiłam już maseczke z zielonej glinki no i właśnie posmarowalam skinorenem ale teraz się zastanawiam czy w ogóle można....
reklama
Nulina
Fanka BB :)
U nas hitem jest teraz brownie z truskawkami z kwestii smaku@ŻabaDzika dopisałam
Dziewczyny wiem że macie dużo przepisów. Szukam jakiegoś dobrego ciasta ale nie za bardzo pracochłonnego wszystkie co znam już moja rodzina jadła a chciałabym zrobić coś nowego
Jejku uwielbiam ciasta na maślane/jogurcie, ale one chyba nie są stworzone dla mnie kilka zakalców zaliczonych. Już czytałam wszystko jak się przed tym uchronić i stosowałam się do każdych podpunktów i nic. Przede wszystkim temp pokojową składników itd. A nowy piekarnikZnasz na maślance z owocami i kruszonką? Albo maxi king?
Ja stosowałam przed ciążą i przestałam. W ulotce jest napisane, żeby nie stosować, chyba, że zaleci lekarz. Więc w zasadzie tak, jak z wszystkim w ciążyHej, czy któraś z was używa w trakcie ciąży skinoren? Masakrycznie mnie wysypało na jednym z ramion, okropnie to wygląda. Zrobiłam już maseczke z zielonej glinki no i właśnie posmarowalam skinorenem ale teraz się zastanawiam czy w ogóle można....
Ja daje składniki prosto z lodówki i wychodzi. Może to faktycznie kwestia piekarnika. Ja mam stary, kilkuletniJejku uwielbiam ciasta na maślane/jogurcie, ale one chyba nie są stworzone dla mnie kilka zakalców zaliczonych. Już czytałam wszystko jak się przed tym uchronić i stosowałam się do każdych podpunktów i nic. Przede wszystkim temp pokojową składników itd. A nowy piekarnik
U mnie też ciężka sprawa, mąż wraca z pracy i przez ostatnią nagłą chorobę teściowej (niestety mieszkamy jeszcze z nimi) ktoś musi się nią zająć a że tesciu ma w tym tyg taką zmianę w pracy że go długo nie ma to mój spędza tam dużo czasu przy niej... Z jednej strony wiem jaka jest sytuacja, a z drugiej też mi trochę smutno.Hej kochane
Tez chetna na priv
A ja dziś potrzebuje przytulenia, w relacjach rodzinnych to byl dzis bad day mialo byc fajnie, mąż cały dzień w pracy wiec chcialam pojecjac do rodzicow, przyjechali po nas i koniec dobrej historii... Moj tata nie lubi gdy ktis mu zwraca uwage ze jedzie za szyblo czy cos w tym stylu... A ze ja z tych strachliwych to na skrzyżowaniu cos mu warknęłam no i soe wkurzyl... Niestety to taki furiat.. Moedzy nami od milosci do nienawiści jeden krok. Zatrzymal sie i ze on dalej nie jedzie jak nam sie nie podoba... No i szlag mnoe trafil mowie do m amy ze w takich nastrojach to wole zostac w domu, zabralam mlodego i do domu mielismy blisko.. Zal mi bylo mamy wiec pojechalismy w konxu w milczeniu, ja strasznie zaplkana, kubus chciał do taty... Konoec końców wrocilam w koncu do domu nawet nie czekalam na obiad, płakać mi sie chcialo non stop, ze lrwnie dzidzia zagrozona i co ja najlepszego zrobilam. W domu wzielam nospe, wypilam melise, ciągnęło w pachwinach okropnie, juz noe wiedzialam czy brzuch boli czy nie, teraz jest dobrze. Nic nie boli. Moze troche plecy z tylu Powiedzcie ze to nie mozliwe by jedna stresowa sytuacja zaszkodziła kruszynce to juz silna istotka no ale strach jest. Najlepiej gdy mam męża przy sobie. Musialam sie wygadac
No nic we wt mam wizyte zwykla, przed wyjazdem nad morze.
Miliego wieczorku
Link do: Kruche ciasto z malinami i lekką budyniową pianką | Moje Wypieki do wszystkich owoców grunt by było ich 500 g. Robiłam z jagód, rabarbaru i innych owoców. Zawsze pyszne@ŻabaDzika dopisałam
Dziewczyny wiem że macie dużo przepisów. Szukam jakiegoś dobrego ciasta ale nie za bardzo pracochłonnego wszystkie co znam już moja rodzina jadła a chciałabym zrobić coś nowego
Jeszcze ja mało się odzywam bo walczę ciągle z mdłościami a wizytę mam dopiero 24.07 więc prócz problemów z jedzeniem nic ciekawego się u mnie nie dzieje . Ale czytam codziennie@MCAD @OsaMayor @Magdalenamadzia @FalaLala @FitMum @agabaj92 @Bangsa
@Mahoniowa @misiacova @Rumuneska @Akkika @Fasolkowoooo @Gosia Rumi @Klaudia.dz458 @Szczypiorek1 @JoannaG.
@gaga92 @Nulina @_white_wall @Egug @Luizka__ @natka777 @Lusia04 @milena999999
Jak kogoś nie ma a chciałby być na zamkniętym wątku to niech napisze. Listę będę wysyłać do Administratorki 23.07
asiaj89
Fanka BB :)
I ja i ja i ja i moje blizniaki@MCAD @OsaMayor @Magdalenamadzia @FalaLala @FitMum @agabaj92 @Bangsa
@Mahoniowa @misiacova @Rumuneska @Akkika @Fasolkowoooo @Gosia Rumi @Klaudia.dz458 @Szczypiorek1 @JoannaG.
@gaga92 @Nulina @_white_wall @Egug @Luizka__ @natka777 @Lusia04 @milena999999
Jak kogoś nie ma a chciałby być na zamkniętym wątku to niech napisze. Listę będę wysyłać do Administratorki 23.07
reklama
Czy miałyście lub macie ból biodra w ciąży? Ja w poprzedniej pod koniec ciąży miałam lekką rwę. Dzisiaj natomiast pojawił mi się ostry ból biodra. Czytałam że to od progesteronu i relaksyny i to normalne, ale to jest ból który uniemożliwia funkcjonowanie. Muszę leżeć i to z boku na bok trudno się odwrócić.