I jak tam jak tamCzekam już pod gabinetem
reklama
Jasne, że tak witamy na pokładzie!Hej. Przyjmiecie do grupy kolejną mamuśkę?
FitMum
Fanka BB :)
Oj tak. Ciężko. w dwoch ciążach w wakacje ok 24tydzien ciąży to nic Tylko lezec w domu albow w wodzie ale i tak lepiej bez tych mdłości i uczucia kaca z rana .. Przy końcówce juz lepiej bo chłodniej właśnieU Was dziś też taki żar dziewczyny? w małopolsce tragedia, aż mi się normalnie płakać chce bo w domu wysiedzieć się nie da, cały dzień zamknięte okna + rolety żeby się nie nagrzewało, a posiedzi człowiek chwile w pokoju i zaraz jest jak w piekarniku nie mówiąc o jakiejkolwiek pracy w domu, na nic siły nie ma. A do tej pory power mnie nie opuszczał. Całe szczęście, że na końcówce ciąży będziemy w zimie- nie wyobrażam sobie być w końcówce ciąży na takiej pogodzie
WspanialeDziewczyny u mnie 8+1. Dzidzia 1,5 cm.
serduszko 167 uderzeń popłakałam się na wizycie.
Termin 19.02
Gosia Rumi
Witam się i ja Dopiero dziś założyłam konto, choć czytam Was już od kilku tygodni. Dobrze się Was czyta i wspaniale będzie zostać w Waszym gronie do lutego
U mnie to pierwsza ciąża, długo wystarana, dziś mam 8+0, czyli termin około 21.02.2022.
Gratuluję wszystkim szczęśliwych i wzruszających wizyt ❤ A czekającym na wizyty - życzę samych właśnie takich wizyt
U mnie to pierwsza ciąża, długo wystarana, dziś mam 8+0, czyli termin około 21.02.2022.
Gratuluję wszystkim szczęśliwych i wzruszających wizyt ❤ A czekającym na wizyty - życzę samych właśnie takich wizyt
Gosia Rumi
Jaaaa Twoja Dzidzia wygląda jak bobasek! Cudooowny widokDziewczyny u mnie 8+1. Dzidzia 1,5 cm.
serduszko 167 uderzeń popłakałam się na wizycie.
Termin 19.02
Lusia04
Moderator
Rozgosc sięHej. Przyjmiecie do grupy kolejną mamuśkę?
Super spędzimy miło czas do lutegoWitam się i ja Dopiero dziś założyłam konto, choć czytam Was już od kilku tygodni. Dobrze się Was czyta i wspaniale będzie zostać w Waszym gronie do lutego
Lizi
Początkująca w BB
Hej, dostałam dzisiaj pismo od położnej, wizytę z nią mam na 19 lipca, a usg w 12 tygodniu czyli 6 sierpnia xd. Dalej ciągnie, i kluje, ale trzeba się przyzwyczaić. Mam już 4 letniego syna ale i tak czuje się jakbym była w ciazy po raz pierwszy witamy nowe dziewczyny
reklama
FitMum
Ja rowniez bede miec wizytę z midwife 19 a usg mam na 9 sierpniaHej, dostałam dzisiaj pismo od położnej, wizytę z nią mam na 19 lipca, a usg w 12 tygodniu czyli 6 sierpnia xd. Dalej ciągnie, i kluje, ale trzeba się przyzwyczaić. Mam już 4 letniego syna ale i tak czuje się jakbym była w ciazy po raz pierwszy witamy nowe dziewczyny