reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

Kochana, będziesz czuć cały czas, macica się powiększa, więzadła pracują. Jajnik, z którego miałaś owulacje, też może dawać o sobie znać. To normalne, zdrowe objawy w ciąży, ciągnięcie, lekkie kłucie, bóle okresowe także meliska z rana niech wjedzie i pełen relaks, bez stresu bo zamartwiając się, denerwujesz dzidzie w brzuszku
tak wiem już się uspokoiłam wiesz po poronieniu jest strach z tyłu głowy ale idę zrobić racuchy i się czymś zająć wszystko będzie dobrze 😉 i melisę idę zaparzyć ❤

reklama
tak wiem już się uspokoiłam wiesz po poronieniu jest strach z tyłu głowy ale idę zrobić racuchy i się czymś zająć wszystko będzie dobrze 😉 i melisę idę zaparzyć ❤
Kochana ja doskonale Cię rozumiem... Poronilam we wrzesniu 2019 a w październiku zaszlam znów w ciążę. Mam z niej synka rocznego. I wiem jaka ciąża była ciężka, jak analizowałam każde ukłucie, każde ciągnięcie czy drobny ból. Przez koronę i brak dostępu do lekarzy, ciąża była trudna dla mnie pod względem psychicznym, bo strach nie opuszczał mnie nawet na chwilę. Szczerze, to miałam myśli, żeby pójść do psychoterapeuty, poprosić o pomoc w uspokojeniu myśli... Teraz jestem w kolejnej ciąży i tym razem mam podejście takie, że co by się nie działo, przecież i tak nie mam na to wpływu więc pozostaje mi jedynie być dobrej myśli i pić meliske 🤣😁🙈

Kochana ja doskonale Cię rozumiem... Poronilam we wrzesniu 2019 a w październiku zaszlam znów w ciążę. Mam z niej synka rocznego. I wiem jaka ciąża była ciężka, jak analizowałam każde ukłucie, każde ciągnięcie czy drobny ból. Przez koronę i brak dostępu do lekarzy, ciąża była trudna dla mnie pod względem psychicznym, bo strach nie opuszczał mnie nawet na chwilę. Szczerze, to miałam myśli, żeby pójść do psychoterapeuty, poprosić o pomoc w uspokojeniu myśli... Teraz jestem w kolejnej ciąży i tym razem mam podejście takie, że co by się nie działo, przecież i tak nie mam na to wpływu więc pozostaje mi jedynie być dobrej myśli i pić meliske 🤣😁🙈
dzięki za te słowa tego mi było trzeba 🤗 od razu mi lepiej 😊 to jestem dobrej myśli wszystko będzie dobrze ❤

Dzień dobry, ja wczoraj dość kiepsko się czułam, potem byliśmy jeszcze na tym pogrzebie i na cmentarzu trochę mi dogrzalo i poszliśmy stamtąd wcześniej.
Dziś dużo lepiej się czuje, dzieci zawoziłam do przedszkola/żłobka to mam trochę luzu bo tak to lilka miała katar o była w domu. W planach mam trochę dom ogarnąć i zrobię sobie na szybko spaghetti :)
A jutro w końcu wizyta, już się nie mogę doczekać :)

Miłego i bez mdlosci dnia Mamuski :*

Dzień dobry, ja wczoraj dość kiepsko się czułam, potem byliśmy jeszcze na tym pogrzebie i na cmentarzu trochę mi dogrzalo i poszliśmy stamtąd wcześniej.
Dziś dużo lepiej się czuje, dzieci zawoziłam do przedszkola/żłobka to mam trochę luzu bo tak to lilka miała katar o była w domu. W planach mam trochę dom ogarnąć i zrobię sobie na szybko spaghetti :)
A jutro w końcu wizyta, już się nie mogę doczekać :)

Miłego i bez mdlosci dnia Mamuski :*
Szybko zleci:)
Ja dziś szybko do sklepu musze skoczyć po prezent .. Na 12 jade z najmłodszym na tej dziewczynki urodziny którą sie zajmuje a potem zaraz lece do pracy wiec jeszcze przed 12 chce ogarnąć knedle Ze sliwkami I truskawkami 🤤

okej , będę obserwować siebie ale jest coraz częściej taki ból też tak masz? Słyszałam ze w dniu spodziewanej @ niektóre kobiety bardziej odczuwają ból , biorę duphaston 2x1. Nie nakręcam się tylko wizyta dopiero 30.07 🙉 mam nadzieje że wytrzymam już bym maluszka chciała zobaczyć 👶👶
Tak, teraz bolało mnie codziennie i w pachwinach też.

Dzień dobry 🙂 proszę dzisiaj o zaciśnięte kciuki. Po południu wizyta w 10+3.
Trzymam kciuki 😊 daj znać po wizycie
Szybko zleci:)
Ja dziś szybko do sklepu musze skoczyć po prezent .. Na 12 jade z najmłodszym na tej dziewczynki urodziny którą sie zajmuje a potem zaraz lece do pracy wiec jeszcze przed 12 chce ogarnąć knedle Ze sliwkami I truskawkami 🤤
Daj trochę energii 😊 bo ja dziś nie mam siły gotować jak pomyślę że ma być 33 stopnie

reklama
U mnie dzisiaj racuszki z dżemem truskawkowym na śniadanko 😊😉

Załączniki

• e1aa2149-58bc-4749-92cd-584c78a390ad.jpg
    e1aa2149-58bc-4749-92cd-584c78a390ad.jpg
    114,9 KB · Wyświetleń: 46
Do góry