Fasolkowoooo
Fanka BB :)
dziękuję za słowa otuchy, niech już będzie ten 20 lipiec bo oszaleje do tego czasuwszystko jest dobrze nie stresuj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję za słowa otuchy, niech już będzie ten 20 lipiec bo oszaleje do tego czasuwszystko jest dobrze nie stresuj się
Mnie cała ciążę z synkiem bolało podbrzusze jak na okres aż do samego porodu. Teraz też od czasu do czasu boliHej dziewczyny powiedzcie mi bolało was podbrzusze w 9 tygodniu tak jak na okres ? Tak mnie coś nudzi od godziny nie wiem czy to normalne
Mi ginekolog tutaj w szpitalu powiedział na te bóle że jak boli mniej jak na @ to nie zwracać uwagi i że muszę się przyzwyczaić że teraz ciągle mnie coś będzie kłuło lub bolało.właśnie mnie boli i takie lekkie skurcze
A zastanawialiście się kiedyś czemu większość ginekologów to faceci?
Niepotrzebnie badalas na tym etapie bete. Tylko stres niepotrzebny kochana także e wdech wydech i głowa do górydziękuję za słowa otuchy, niech już będzie ten 20 lipiec bo oszaleje do tego czasu
Mnie trochę też pobolewa brzuch jak na okres. Dziś sporo spacerowałam i lekarz mówił że może się nasilać. U mnie z USG i z OM termin wychodzi ten sam 21.02 a jak się o tydzień pospieszy to będę miała prezent na 31 urodziny
okej , będę obserwować siebie ale jest coraz częściej taki ból też tak masz? Słyszałam ze w dniu spodziewanej @ niektóre kobiety bardziej odczuwają ból , biorę duphaston 2x1. Nie nakręcam się tylko wizyta dopiero 30.07 mam nadzieje że wytrzymam już bym maluszka chciała zobaczyć ❤Mi ginekolog tutaj w szpitalu powiedział na te bóle że jak boli mniej jak na @ to nie zwracać uwagi i że muszę się przyzwyczaić że teraz ciągle mnie coś będzie kłuło lub bolało.
Kochana, będziesz czuć cały czas, macica się powiększa, więzadła pracują. Jajnik, z którego miałaś owulacje, też może dawać o sobie znać. To normalne, zdrowe objawy w ciąży, ciągnięcie, lekkie kłucie, bóle okresowe także meliska z rana niech wjedzie i pełen relaks, bez stresu bo zamartwiając się, denerwujesz dzidzie w brzuszkuokej , będę obserwować siebie ale jest coraz częściej taki ból też tak masz? Słyszałam ze w dniu spodziewanej @ niektóre kobiety bardziej odczuwają ból , biorę duphaston 2x1. Nie nakręcam się tylko wizyta dopiero 30.07 mam nadzieje że wytrzymam już bym maluszka chciała zobaczyć ❤