a nie wydaje C się, że jest weekend? Że ludzie mają życie prywatne, spotykają się że znajomymi, że coś robią, jeżdżą, spędzaja aktywnie czas a nie spędzaja dnia na internetach? . To po pierwsze. Po drugie, napisze jako osoba, która jest tutaj na prywatnym forum lipcowych mamuś 2020, że teraz jesteśmy na samym początku, piszemy o wizytach i tym co lekarze mówią. Wiemy mniej więcej czy mamy już dzieci, gdzie mieszkamy. Z biegiem czasu, gdy ciąża zacznie być starsza, będziemy mieć znacznie więcej tematów do rozmów a myślę, że na priv będziemy mieć znacznie więcej tematów związanych z życiem intymnym, domowym itd.
Także Dziewczynki, ja uważam, że jak na grupę, gdzie jesteśmy na bardzo wczesnym początku a niektóre dziewczynki dopiero co dołączyły to i tak jest tutaj bardzo dużo rozmów i przede wszystkim nie wiem o jakim wsparciu mówisz ale uważam, że jako bardzo obce (jeszcze) sobie osoby, potrafimy dać sobie wiele ciepłych słów. Więc przepraszam, że tak niemiło napisze, ale jeśli tak super na styczniowulych to co tutaj robisz?