reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

Tak Was czytam Dziewczynki, mój synek ma 11 miesięcy, na codzień jest przskochanym dzieckiem, jest grzeczny, bardzo wesoły, ale od urodzenia nie przespał jeszcze nawet 1 nocy w całości 🙈 taki mały żarłok. Budzi się raz na butle, bez względu na to ile zje w ciągu dnia i na kolacje 🤣🙈🤷 mam nadzieję, że mu to minie zanim urodzi się rodzeństwo

reklama
Tak Was czytam Dziewczynki, mój synek ma 11 miesięcy, na codzień jest przskochanym dzieckiem, jest grzeczny, bardzo wesoły, ale od urodzenia nie przespał jeszcze nawet 1 nocy w całości 🙈 taki mały żarłok. Budzi się raz na butle, bez względu na to ile zje w ciągu dnia i na kolacje 🤣🙈🤷 mam nadzieję, że mu to minie zanim urodzi się rodzeństwo
Moja córka ma prawie 10 miesiacy i teraz zrobiła się taka Buczka mała wiecznie buczy a była bardzo wesołym dzieckiem ale może minie jej to. Ona od 3m życia chodzi spać o 19 i wstaje koło 7. Pamiętam tylko 2 imprezy ok 2 godzinne w nocy a tak to bardzo rzadko się budzi.

Ja tez z moją dwójką zazwyczaj sama walczę, bo mój jest kierowcą i często wyjeżdża w niedzielę a wraca w piątek a teraz jeszcze dojdzie bobo 🙈 jakoś dam radę, będzie więcej szczęścia do kochania 🤗

Znowu spełniałam dziś moje zachcianki 🤭
20210629_185129.jpg
20210629_185116.jpg

Ostatnia edycja:
Ja tez z moją dwójką zazwyczaj sama walczę, bo mój jest kierowcą i często wyjeżdża w niedzielę a wraca w piątek a teraz jeszcze dojdzie bobo 🙈 jakoś dam radę, będzie więcej szczęścia do kochania 🤗

Znowu spełniałam dziś moje zachcianki 🤭
Zobacz załącznik 1288825Zobacz załącznik 1288826
Też uwielbiam piec. Pichcić :)

To murzynek? Aaa zachcialo mi sie bigosu huraaa mam zamrozony yo wyjme na dniach.
Moj mąż zajmuje sie robieniem bigosu i barszczu czerwonego czy rosolku Uwielbiam 😄

Ja dziś mialam paste z jajek kukurydzy pora ogorka konserwowego cukini majo jogurt do kapanek i ogórkową ktora za mna łaziła 😄 jeszcze troche na jutro zostało. Czasem gotuję na dwa razy i wekuje resztę w sloiki i do lodowki na dni bez sił. Polecam. Sa jak świeże 😄
Bede tak pewnie pozniej robic aby mniej stac w kuchni

Jutro rybka z mizeria.. Któraś mi tu smaka narobiła 😄

I chce zrobic rolade z bita smietana mascarpone i owocami aaaaaaa

Moj tez żarłoczek i na kolacje zawsze musial dobrze zjesc bo inaczej o 24 wybudzal sie na butle jak mial te 15miesiecy..choc ostatnio cos ma gorszy apetyt bo wydziwia a zupy tak kochal wszystkie .. Dzis aby jaja mu wchodzily po sniadaniu i owoce plus fakt zjadl bulke z dżemem i ta paste troche .. I tak myślę ze wszystko się zaczęło od czasu jak zaczęłam zajmować sie dziewczynka ktora na wszystko co do jedzenia płaczę 😐 i krzyczy I don't wanna eat.. I don't wanna eat😩 nie mam na nia rady. A jak juz zje to wymiotuje😬 wiec tez bez sensu. Nie chce mi sie juz nawet stresowac
Mam nadzieję ze to tylko przypadek i jak sie tylko wakacje skończą to i apetyt na zupki wróci 😄 chociaz dobre ze wcina owsianke i owoce zanim ona przyjdzie.. A bylam pewna ze on ja nakreci do jedzenia🙄

reklama
Do góry