reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ja też mówię po urlopie czyli na koniec lipca
Boże jak ja Cię rozumiem. Walczę o każda minute trzezwosci umyslu. Póki co przegrywam walkęJak radzicie sobie z sennością w ciągu dnia? Pracuje 8 godzin przed komputerem, około godziny 11 zaczyna mnie mulic. Kawy pić już nie dam rady. Mam ochotę położyć się na klawiaturze i zasnąć
Gosiaslomka85
Fanka BB :)
Ale duzo naskrobalyscie ja wczoraj pierwszy rzyg zaliczyłam wszystko przez duża tabletkę
Dziewczyny ta nie moc mija im bliżej konca 1 trym tym lepiej
Tez musze zrobić badania na 6 lipca, wszystkie wirusowe HIV, cytomegalia, różyczka, toxo i wiele innych to standardowe badania 1 trym.
Ja od kilku dni calkiem nie zle działam nawet sile na igraszki z mężem znalazlam biedny czekal prawie miesiąc
Dzis upal, pochodzilam trochę z mlodym, obiad przyjechał gotowy a teraz czas na drzemkę
Dziewczyny ta nie moc mija im bliżej konca 1 trym tym lepiej
Tez musze zrobić badania na 6 lipca, wszystkie wirusowe HIV, cytomegalia, różyczka, toxo i wiele innych to standardowe badania 1 trym.
Ja od kilku dni calkiem nie zle działam nawet sile na igraszki z mężem znalazlam biedny czekal prawie miesiąc
Dzis upal, pochodzilam trochę z mlodym, obiad przyjechał gotowy a teraz czas na drzemkę
FitMum
No widzisz. MówiłamJeszvze kilka dni temu cieszyłam się, że nic a nic mi nie jest. Teraz funkcjonować nie mogę, mam taką niemoc. Niedobrze mi całe dnie, wymiotuję dalej jak widzę leżę i czekam aż przejdzie
Właśnie drzemalam z Dziecmi. Ale ja dzis 6h snu mialam to i tak dupaBoże jak ja Cię rozumiem. Walczę o każda minute trzezwosci umyslu. Póki co przegrywam walkę
Piersi bolą a wczoraj tak mnie z prawej zakuło pare razy ze az zgięło mnie w pół i sobie przed tym myślałam ze juz długo nic nie kulo
reklama
Ankosik
Wygląda pysznie, co to za kotlet?Taki sobie obiadek z dzidziulkiem odwaliliśmy .