reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja na szczęście nie mam zbytnio dolegliwości tylko ciśnienie mi mocno spada i wtedy jestem nie do życia. Na szczęście kawa ratuje sytuację 🙂

Mnie piersi delikatnie bolały a już teraz to ustało. Wczoraj 3 razy wymiotowałam i nic nie mogłam przełknąć do jedzenia. To chyba bardziej nerwy niż ciąża 🥺

Taki sobie obiadek z dzidziulkiem odwaliliśmy 🥰.

Załączniki

• F6810CD7-E9BC-42A1-86DA-12CE1229C0D0.jpeg
    F6810CD7-E9BC-42A1-86DA-12CE1229C0D0.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 79
Ale duzo naskrobalyscie😊 ja wczoraj pierwszy rzyg zaliczyłam 🤣 wszystko przez duża tabletkę 😬
Dziewczyny ta nie moc mija im bliżej konca 1 trym tym lepiej 😉
Tez musze zrobić badania na 6 lipca, wszystkie wirusowe HIV, cytomegalia, różyczka, toxo i wiele innych to standardowe badania 1 trym.
Ja od kilku dni calkiem nie zle działam 😊 nawet sile na igraszki z mężem znalazlam 😁 biedny czekal prawie miesiąc 😳🤪
Dzis upal, pochodzilam trochę z mlodym, obiad przyjechał gotowy a teraz czas na drzemkę 🙂

Jeszvze kilka dni temu cieszyłam się, że nic a nic mi nie jest. Teraz funkcjonować nie mogę, mam taką niemoc. Niedobrze mi całe dnie, wymiotuję dalej jak widzę 😭 leżę i czekam aż przejdzie
No widzisz. Mówiłam
Boże jak ja Cię rozumiem. Walczę o każda minute trzezwosci umyslu. Póki co przegrywam walkę
Właśnie drzemalam z Dziecmi. Ale ja dzis 6h snu mialam to i tak dupa 😵

Piersi bolą a wczoraj tak mnie z prawej zakuło pare razy ze az zgięło mnie w pół 😳 i sobie przed tym myślałam ze juz długo nic nie kulo

reklama
Do góry