reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja jutro wybieram się na pierwsze USG, więc będzie wiadomo co i jak. Wg. OM 7+2, ale wydaje mi się, że miałam obsuwę z owulacją, więc ciąża będzie młodsza.

Czy to normalne, że może mnie mdlić wieczorem? :(
Ale masz dobrze . Ja jeszcze muszę czekać do 30 czerwca :( wtedy akurat zaczynam 10 tc 😍😍😍tak mi się dłuży jakoś i nie mogę się doczekać aż zobaczę tego małego gumomisia 🥰 . Co do mdłości to ja jestem z tych co trzyma od rana do późnego popołudnia . Raz są mocniejsze raz słabsze . Czasem jak mnie mój widzi jak się męczę to już mówi idź zwymiotuj ale ja się boje ze tym szarpaniem wnętrznościami bardziej mogę zaszkodzić niż pomoc i jakoś wytrzymuje 🤭🤭🤭. Póki co wieczory mam w miarę spokojne ✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
U mnie zas piękny dzień!

W ogóle cieszę sie jak glupia bo kupilam kratownice drewniana na kwiatuszka pnącego za 1f i jutro kupie jeszcze 2 bo jakośc bardzo dobra😆.

Niech ten czas leci. Chcialabym byc juz w 7tyg🤣

Wczoraj wyslalam forme online do Poloznych. Czekam teraz na termin pierwszej wizyty ale bedzie pewnie w okolicach 10tyg
Ja miałam mieć jutro pierwsza wizytę z położna ale teraz pewnie posiedzimy w domu 2 tygodnie 🙄
Pokażesz to coś na kwiatka? Bo ja mam nasionka takiego groszku pnącego i też coś takiego potrzebuje.

Ja miałam mieć jutro pierwsza wizytę z położna ale teraz pewnie posiedzimy w domu 2 tygodnie 🙄
Pokażesz to coś na kwiatka? Bo ja mam nasionka takiego groszku pnącego i też coś takiego potrzebuje.
Ale lipa. Tym testem. Moze wadliwy?

Ja na epipremnum wlasnie kombinuje aby przestawić go Z karnisza na inne lepsze moejscw bo dzieciaki zasuwajac zaslony obrywaja liscie eh

Ale lipa. Tym testem. Moze wadliwy?

Ja na epipremnum wlasnie kombinuje aby przestawić go Z karnisza na inne lepsze moejscw bo dzieciaki zasuwajac zaslony obrywaja liscie eh
Tak właśnie mam nadzieję, że test wadliwy bo cała reszta rodziny negatywna... Zamówiliśmy już te "prawdziwe" z NHS.
Jesteśmy rodziną zastępczą i w środę miał przyjść ktoś na kontrole... U syna w szkole też miałam ważne spotkanie... Żaden czas nie jest dobry na chorobę ale teraz naprawdę kiepski moment.

Moja znajoma z pracy przeszła covida bedac we wczesnej ciąży. Teraz jest 3 trymestr i wszystko wporzadku. Mowila ze bylo ciezko bo nie dosc ze objawy ciazowe to objawy covidowe
Ojej, biedna. Dobrze, że się dobrze skończyło. Ja czuję się w miarę ok. Kaszel trochę przeszkadza w nocy. Wprawdzie nie ochronilo mnie to szczepienie przed chorobą ale może trochę złagodziło to.

Do koleżanki od furaginy. Nie martw się ją niestety w poprzedniej ciąży musiałam brać że względu na zakażenie nerek escherichia coli. Brałam też szczepionkę uro vaxom bo rozważając za i przeciw więcej dawało wyleczenie zakażenia. Teraz mam znowu białko w moczu ale zaczęłam od żurawitu. Póki co jest dobrze.

Co do mdłości też mam wieczorem a w poprzedniej miałam rano

Ogólnie mam full energii a poprzednia cała przespałam.

Też sobie wkręcam ze nie jestem, bo tak dobrze się czuje 😃

reklama
Jak ja wam zazdroszczę tego braku objawow 😉
Ja jak wczoraj sie polozylam o 18 spac, tak wstałam dzis do pracy o 5...
od rana mdłości okropne, wymioty. W pracy ledwo wysiedzieć mogę, koleżanki z pracy to się pytają czy ja zdrowa jestem bo wyglądam na zmęczona strasznie 😂
Tragedia.
Dzis na zalecenie lekarza jeszcze beta. Nie mam sił 😖

gratulacje nowych kropeczek na usg! ❤️

Do góry