Malutka1988
Fanka BB :)
Czytałam gdzieś że żółtkowy pojawia się gdy pęcherzyk ciążowy ma między 8 a 10mm a po dwóch dniach powinien być zarodek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mnie to martwi że ma już 8 mm a jest bez tego żółtkowegoJa też panikuje bo u mnie w 5+3 pęcherzyk 6,1mm i też póki co pusty. Żółtkowy pojawia się do końca 5tyg, nie wiem jak to wygląda z rozmiarem pęcherzyka ale myślę że jest jeszcze czas. Pewnie pojawi się na dniach
Mój ma 10mm i nie mam żółtkowego, ale dopiero 4+5.. też się zastanawiam czy na czwartkowej wizycie coś już się pojawiWłaśnie mnie to martwi że ma już 8 mm a jest bez tego żółtkowego
A co ci mówił lekarz na to? Kurcze mój mówił, że chve zobaczyć ten pęcherzyk za tydzień w piątek i zobaczymy.Mój ma 10mm i nie mam żółtkowego, ale dopiero 4+5.. też się zastanawiam czy na czwartkowej wizycie coś już się pojawi
Tak, bez niczego.Ale bez pęcherzyka żółtkowego?
Dla mnie ta beta to naprawdę czasami jakieś nieporozumienie... może przyrastac a i tak skończy się źle, a może mieć słabe przyrosty a mimo to jest happy end. No nie ogarniesz... Też mi przeszło dziś przez myśl żeby iść na betę w oczekiwaniu na wizytę ale wiem ze to byłyby niepotrzebne nerwy i stres trzymam oczywscie kciuki żeby Twój wynik Cię uspokoiłWiem co czujecie jeżeli chodzi o czekanie.. Najlepiej się czymś zająć to wtedy czas szybciej leci. Ja też się martwię bo przy 5t5d pęcherzyk tylko 5mm i pusty. Jutro wynik bety po 2 dniach i progesteronu to też wiele wyjaśni