reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Witam się nieśmiało. Ostatnia OM 8 Mają. Dzisiaj byłam u ginekologa 5t5d i jest narazie tylko pęcherzyk 5mm ale to w środku to może być już zalążek zarodka? Jak myślicie

Załączniki

• IMG_20210617_172726.jpg
    IMG_20210617_172726.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 54
  • IMG_20210617_172703.jpg
    IMG_20210617_172703.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 51
reklama
Witam się nieśmiało. Ostatnia OM 8 Mają. Dzisiaj byłam u ginekologa 5t5d i jest narazie tylko pęcherzyk 5mm ale to w środku to może być już zalążek zarodka? Jak myślicie
A lekarz nie mówił czym jest to białe pole w środku pęcherzyka? 🙂 kiedy masz następna wizytę? Opowiedz coś o sobie - ile masz lat? Która to ciąża? ☺

A lekarz nie mówił czym jest to białe pole w środku pęcherzyka? 🙂 kiedy masz następna wizytę? Opowiedz coś o sobie - ile masz lat? Która to ciąża? ☺
Mówiła że może to być zarodek ale jeszcze bez echa serca. Dwa dni temu pęcherzyk był jeszcze bardzo malutki i bałam się że coś może być nie tak.
Mam 33 lata. Mam już 7 letnia córkę więc jest to moja druga ciąża 😁

Mówiła że może to być zarodek ale jeszcze bez echa serca. Dwa dni temu pęcherzyk był jeszcze bardzo malutki i bałam się że coś może być nie tak.
Mam 33 lata. Mam już 7 letnia córkę więc jest to moja druga ciąża 😁
O, to często chodzisz na wizyty 😁 lekarz sam zaproponował żeby przyjść po dwóch dniach czy byłaś u dwóch różnych?

Po diagnozie ze pęcherzyk jest bardzo malutki jak na ten tydzień ciąży i becie w ten dzień 2000, razem z panią doktor ustaliłyśmy wizytę po 2 dniach żeby zobaczyć czy pęcherzyk rośnie

Po diagnozie ze pęcherzyk jest bardzo malutki jak na ten tydzień ciąży i becie w ten dzień 2000, razem z panią doktor ustaliłyśmy wizytę po 2 dniach żeby zobaczyć czy pęcherzyk rośnie
Och, to mój ginekolog chyba testuje moją cierpliwość 🤦‍♀️😁 w sumie mogłabym być świnia i latać co dwa dni na USG bo mam pakiet z pracy więc nie płace za wizyty. Tak to byłoby mi szkoda 180zl wydawać tak często 😁 no ale chyba spaliłabym się ze wstydu w rejestracji i przed samym lekarzem 😅

A u mnie się przeziębienis rozchulało 🙄 z nosa leci na bieżąco, stos zasmarkanych chusteczek mam obok siebie. Gardło też nie daje o sobie zapomniec. Kupiłam w aptece pre nalen (jak pisze razem to wskakuje spam 🙈) na gardło i spray do nosa ale jakos nie pokładam w nich wielkich nadziei 😋

reklama
A u mnie się przeziębienis rozchulało 🙄 z nosa leci na bieżąco, stos zasmarkanych chusteczek mam obok siebie. Gardło też nie daje o sobie zapomniec. Kupiłam w aptece pre nalen (jak pisze razem to wskakuje spam 🙈) na gardło i spray do nosa ale jakos nie pokładam w nich wielkich nadziei 😋
U mnie pierwszym oznakiem że jestem w ciąży jest przeziębienie 😂 to odpoczywaj i kuruj się 😊

Do góry