reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja też panikuje bo u mnie w 5+3 pęcherzyk 6,1mm i też póki co pusty. Żółtkowy pojawia się do końca 5tyg, nie wiem jak to wygląda z rozmiarem pęcherzyka ale myślę że jest jeszcze czas. Pewnie pojawi się na dniach 🙂
Właśnie mnie to martwi że ma już 8 mm a jest bez tego żółtkowego 😑

@Magdalenamadzia @Inffinito2 wyżej napisała koleżanka że żółtkowy pojawia się jak ciążowy ma 8-10mm. Więc u Ciebie Inffinito pewnie gdybyś przyszła dzień później na wizytę już byłby żółtkowy. Musimy czekać cierpliwie... Mnie też aż skręca bo chciałabym widzieć jak rośnie mój i czy pojawił już się żółtkowy ale trzeba czekać 🙄

Boję się se ten pęcherzyk ciążowy jest już za duży i powinien być żółtkowy. Kurcze a beta tak pięknie przyrasta... Ten tydzień to będzie koszmar. Już mam czarne wizje

Wiem co czujecie jeżeli chodzi o czekanie.. Najlepiej się czymś zająć to wtedy czas szybciej leci. Ja też się martwię bo przy 5t5d pęcherzyk tylko 5mm i pusty. Jutro wynik bety po 2 dniach i progesteronu to też wiele wyjaśni

reklama
Wiem co czujecie jeżeli chodzi o czekanie.. Najlepiej się czymś zająć to wtedy czas szybciej leci. Ja też się martwię bo przy 5t5d pęcherzyk tylko 5mm i pusty. Jutro wynik bety po 2 dniach i progesteronu to też wiele wyjaśni
Dla mnie ta beta to naprawdę czasami jakieś nieporozumienie... 🙄 może przyrastac a i tak skończy się źle, a może mieć słabe przyrosty a mimo to jest happy end. No nie ogarniesz... Też mi przeszło dziś przez myśl żeby iść na betę w oczekiwaniu na wizytę ale wiem ze to byłyby niepotrzebne nerwy i stres 😞 trzymam oczywscie kciuki żeby Twój wynik Cię uspokoił ✊

Do góry