reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Już po wizycie. No tak średnio to wygląda szczerze mówiąc. Na ten moment jest sam pęcherzyk ciążowy o prawidłowej wielkości i dobrze umiejscowiony. Zarodka nie widac, ale lekarz też był zdziwiony tak wysoką betą. W poniedziałek mam jeszcze powtórzyć betę, a w czwartek przyjść na wizytę i wtedy już powinno być wiadomo jak się sprawy mają 😊
Ciąża wiekowo prawidłowa z ostatniej om ( miałam 16.05) czyli 4+3 tc

reklama
Już po wizycie. No tak średnio to wygląda szczerze mówiąc. Na ten moment jest sam pęcherzyk ciążowy o prawidłowej wielkości i dobrze umiejscowiony. Zarodka nie widac, ale lekarz też był zdziwiony tak wysoką betą. W poniedziałek mam jeszcze powtórzyć betę, a w czwartek przyjść na wizytę i wtedy już powinno być wiadomo jak się sprawy mają 😊
Najważniejsze że pęcherzyk jest w macicy 🙂 jesteś na bardzo podobnym etapie co ja, tylko moja beta była ciut niższa 😁 a jaka wielkość pecherzyka? Fajnie że już w czwartek masz wizytę, ja muszę czekać dwa tygodnie 🤦‍♀️

To też jeszcze malutki. Masz jeszcze jakieś dzieci? Moja teściowa żeby podtrzymać mnie na duchu przy ciągłych wymiotach i senności powtarza " jak wy sobie poradzicie... Co za głupi pomysł..." 😂
Moja teściowa wiedząc że leczymy się w klinice niepłodności przychodziła do mnie i pytała mnie czy już jestem w ciąży...myślałam że jej przyp... dlatego teraz chce by dowiedziała się ostatnia

Możliwe że w lab pomylili betę?

Moja teściowa wiedząc że leczymy się w klinice niepłodności przychodziła do mnie i pytała mnie czy już jestem w ciąży...myślałam że jej przyp...

Możliwe że w lab pomylili betę?
Szczerze watpię, bo 3 dni wcześniej beta miała 3020, czyli ten przyrost był prawidłowy. No nic 🤷‍♀️ Pozostało mi czekac

Kochana a dlaczego średnio to wygląda? Przecież pęcherzyk jest w macicy... 4+3 to nic więcej nie będzie widać.

Najważniejsze że pęcherzyk jest w macicy 🙂 jesteś na bardzo podobnym etapie co ja, tylko moja beta była ciut niższa 😁 a jaka wielkość pecherzyka? Fajnie że już w czwartek masz wizytę, ja muszę czekać dwa tygodnie 🤦‍♀️
Za 2 tyg pierwsza wizyta? ☺️
Tez miałam miec za 2 tyg, ale akurat lekarza wtedy nie ma, wiec postawił już na ten czwartek, za 8 dni powinien już sie zarodek raczej pojawić 🤔
Pęcherzyk wielkości 1.08cm

reklama
Do góry