reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Za 2 tyg pierwsza wizyta? ☺️
Tez miałam miec za 2 tyg, ale akurat lekarza wtedy nie ma, wiec postawił już na ten czwartek, za 8 dni powinien już sie zarodek raczej pojawić 🤔
Pęcherzyk wielkości 1.08cm
Nie, to będzie druga juz. Pierwsza miałam wczoraj, ale też był tylko pęcherzyk 0,61cm. Teraz się zmartwiłam bo mam ciążę chyba starszą niż Twoja a pęcherzyk jest prawie o połowę mniejszy 🙄 a na tym etapie powinien rosnąć identycznie 😔😞😞 kurcze no 😔

reklama
Ja w 4
Bardziej chodzi mi o wartość bety, ale nie ma co sie stresować. Czekam tydzien i zoabczymy 😊😊
Ja też myślałam że moja jest dość wysoka, bo prawie 4 tys w 4+5, ale już przed terminem miesiączki miałam ponad 100. Chyba najważniejsze, że rośnie. Za tydzień zobaczysz już pewnie zarodek 😊

11EE1549-C940-41D2-B85C-8BF216D50F9E.jpeg
Dziewczyny 5+2 co myślicie jest ok? Lekarz nic nie mówi bo młoda ciąża

reklama
Powiedział ze za wysoko beta i dla niego jest coś nie tak i wydawało mu się ze widzi dwa pecherzyki ale nie udało mu się och uchwycić na jednym zdj usg… a mi się wydaje beta normalna w zeszłym tygodniu równe 7 dni temu była 150 ml a teraz 4000ml
Bezsensu... Beta 4tys w 5 tyg (w zasadzie w 6 jeśli to 5+2 🙄) nie jest wcale za wysoka 🙄 dziwny ten lekarz chyba. Na dodatek z kiepskim sprzętem bo naprawdę ciężko się dopatrzyć o co chodzi na tym zdjęciu 🤔

Do góry