Stelle
Fanka BB :)
@Inffinito2 czekamy razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam cykle 24 lub 25 dni raczej apka wyliczyła 24 ten konkretny.13.05
Ja czekam na usg bo test wyszedł pozytywny 6dni przed terminem miesiączki więc coś wcześniej musiałam mieć owulacje. Ja dopiero od 3 miesięcy mam okres w ogóle. Karmiłam synka piersią i dopiero jak go odstawiłam to miesiączka się pojawiła.Weź może jedna a jak nie pomoże to dołóż drugą. Myślę że po jednej tabletce ból powinien przejść
Oo, ja pracuje w żłobku ☺ ale na najstarszej grupie więc tam już takie prawie "przedszkolaki" wczoraj na wizycie lekarz sugerował już l4 bo to jednak wylęgarnia wirusów do lipca szybko zleci a później będziesz już legalnie wypoczywac ☺
Ja miałam 13 maja. I cykle miałam 29/31 dni ale cykl przed ciąża trwał 26 dni tylko, a w tym w którym zaczęłam już w 12dc byłam po owulacji więc kompletnie nie wiem jak liczyć tą moją ciążę
Myślę ze to juz nie bedzie mialo znaczenia.Jaka dawke bierzesz?Dziewczyny a jak biorę duphaston to mam badać nadal progesteron czy to już nie ma sensu
W jakim wieku jest Twój synek? Mój dzisiaj 8 miesięcy.. Ciekawe czy są jeszcze wśród nas takie z maluszkamiJa czekam na usg bo test wyszedł pozytywny 6dni przed terminem miesiączki więc coś wcześniej musiałam mieć owulacje. Ja dopiero od 3 miesięcy mam okres w ogóle. Karmiłam synka piersią i dopiero jak go odstawiłam to miesiączka się pojawiła.
Ja też nie mam żadnych objawów nawet lepiej się czuję jak przed ciążą i też mnie to zastanawia, wizytę mam dopiero za dwa tygodnie, ciężko mi będzie to wytrzymać.Ja jutro mam wizytę ,na którą umawiałam się nie mając zupełnie pojęcia że jestem w ciąży jutro będę mieć 5+0 więc zobaczymy czy coś zobaczymy w poprzedniej ciąży poszłam jak było 5+5 , wtedy tez już widziałam i słyszałam bojące serduszko. Ogólnie jesteś dość zestresowana, pierwsza ciążę straciłam , było to poronienie zatrzymane więc nie obyło się bez szpitala.. było to już dawno temu ale za każdym razem wraca jak bumerang i się boję bo przeżyłam swoję.
U mnie prócz @ zero objawów i tak jak pisałam wcześniej stresuję mnie to nie miłosiernie , przybieram sobie do głowy różne scenariusze..
Jutro kończy 11 miesiecyW jakim wieku jest Twój synek? Mój dzisiaj 8 miesięcy.. Ciekawe czy są jeszcze wśród nas takie z maluszkami
Moja córeczka ma 9 miesięcy więc też maluszekW jakim wieku jest Twój synek? Mój dzisiaj 8 miesięcy.. Ciekawe czy są jeszcze wśród nas takie z maluszkami