reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej. Ja mam wizytę jednak 17 Czerwca wg aplikacji będzie to 7+2 mam nadzieję, że gin nie będzie nic mówił co tak późno.
W ciągu dnia czasem mam napad zmęczenia a tak to w sumie nic. Brzuch boli wtedy jak dużo się narobię przez cały dzień. Mdlosci jako takich nie mam wiec albo jest za wcześnie albo w tej ciąży ich nie będzie 😁 właśnie wcinam obiad, corka dzis później poszla na drzemkę więc będzie jeść odgrzewany. Poza tym czuje, ze Brzuch mi rośnie mimo, że jest na nim opona 🤣 strasznie denerwują mnie biustonosze i chodzę w sportowym bo tak mi najlepiej. No i piersi mnie swędzą okropnie. Macie na to jakiś sposób?

W tamtym roku miałam cp . I to jest taki promieniujący ból . Zginało mnie w pół i trzymało mnie tak kilka min potem ustępowało . Beta pierwsza 300 potem 600 , następna 900 i tu już był mały przyrost . W międzyczasie dostałam plamien . Beta urosła do 1000 potem już nie . Dlatego tak ważne jest kontrolowanie Bety .Mnie boli całe podbrzusze , czasem zakłuje czasem coś pociągnie . Nic się nie martw . Wiadomo ze to czas kiedy bardzo się boimy ale najważniejsze nie dać się zwariować . Byc może miałaś owulacje z tego bardziej bolącego jajnika . Będzie dobrze 💪❤️

W tamtym roku miałam cp . I to jest taki promieniujący ból . Zginało mnie w pół i trzymało mnie tak kilka min potem ustępowało . Beta pierwsza 300 potem 600 , następna 900 i tu już był mały przyrost . W międzyczasie dostałam plamien . Beta urosła do 1000 potem już nie . Dlatego tak ważne jest kontrolowanie Bety .Mnie boli całe podbrzusze , czasem zakłuje czasem coś pociągnie . Nic się nie martw . Wiadomo ze to czas kiedy bardzo się boimy ale najważniejsze nie dać się zwariować . Byc może miałaś owulacje z tego bardziej bolącego jajnika . Będzie dobrze 💪❤️
W ktorym tygodniu wykryli Ci cp? Ja jestem w 4+4 pierwsza betę miałam w pon 49,470 następna w środę 149,930

reklama
Do góry