Coffe18
Fanka BB :)
Hehe u mnie podobnieZazdroszczę ja cały dzień czuje jakieś tance jajnika
Prawdziwy plac budowy mam w podbrzuszu
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe u mnie podobnieZazdroszczę ja cały dzień czuje jakieś tance jajnika
Moje też! Już zanim zaszłam miałam wrażenie że gdzieś sobie poszło i nie wróciło. Może jak jeszcze trochę hormony się rozkręca teraz to wróci mąż niepocieszonyMoje libido jest bliskie zeru
Moje też niestety. Ja zaczęłam mieć problemy z tarczycą to libido sobie poszło i już nie wróciło. Miewam przebłyski (np. urlop, albo jakiś udany okres w życiu), ale generalnie dramatMoje libido jest bliskie zeru
Trochę mnie pocieszylas !Hehe u mnie podobnie
Hehe u mnie podobnie
ciagle czuje ten lewy jajnik i się martwię bo prawy się odzywa około 2 razy dziennie a lewy cały dzień czuje masz podobnie czy czujesz je równo? Wkręciłam sobie ciąże pozamaciczna a lekarz dopiero za tydzień
Ważne, że się udałoHehe u mnie podobnie
W ktorym tygodniu wykryli Ci cp? Ja jestem w 4+4 pierwsza betę miałam w pon 49,470 następna w środę 149,930W tamtym roku miałam cp . I to jest taki promieniujący ból . Zginało mnie w pół i trzymało mnie tak kilka min potem ustępowało . Beta pierwsza 300 potem 600 , następna 900 i tu już był mały przyrost . W międzyczasie dostałam plamien . Beta urosła do 1000 potem już nie . Dlatego tak ważne jest kontrolowanie Bety .Mnie boli całe podbrzusze , czasem zakłuje czasem coś pociągnie . Nic się nie martw . Wiadomo ze to czas kiedy bardzo się boimy ale najważniejsze nie dać się zwariować . Byc może miałaś owulacje z tego bardziej bolącego jajnika . Będzie dobrze
Ponad 4 tygodnie miała ciążaW ktorym tygodniu wykryli Ci cp? Ja jestem w 4+4 pierwsza betę miałam w pon 49,470 następna w środę 149,930