Ja uwielbiam seks w ciąży
w pierwszej ciąży miałam libido z kosmosu i teraz jest podobnie. Hihi. Trzeba się cieszyć póki mamy czas dla siebie z partnerem bo potem już nie będzie tak kolorowo.
Tak z innej beczki muszę Wam się wyżalić. Mam straszne wyrzuty sumienia
Zanim dowiedziałam się o ciąży obiecaliśmy starszemu synowi kota. Już nawet jesteśmy w kontakcie z Panią od której mieliśmy przygarnąć kotkę. Ale powiem Wam szczerze nie widzę razem kota i niemowlęcia. Wiem po swojej siostrze która przez kota nie może zostawić dziecka na sekundę samego. Uważam że będę mieć wystarczająco dużo roboty przy dwójce dzieci tym bardziej że narzeczony ma taką pracę że wychodzi rano i wraca wieczorem. Musieliśmy odmówić synkowi zwierzątka.
Jest mi go szkoda bo sama jako dziecko pragnęłam futrzastego przyjaciela a rodzice ciągle mi odmawiali. Ma prawo być na mnie obrażony. Nie wiem jak go udobruchać. I tak biedny boi się że będzie mniej kochany od drugiego dziecka bo nie będą mieli tego samego taty. Tłumaczymy mu ile możemy że będzie kochany na równi z rodzeństwem ale widzę co przechodzi w środku. Moja ciąża go drażni. Cóż ma już prawie 12 lat liczę że dojrzeje sam do tego dlaczego podjęliśmy taką decyzję.