Klaudia246
Zaciekawiona BB
Dziękuje za pocieszenie )czytałam że do 3 miesiąca mogą występować nie groźne plamienia/ krwawienia , także głowa do góry, będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje za pocieszenie )czytałam że do 3 miesiąca mogą występować nie groźne plamienia/ krwawienia , także głowa do góry, będzie dobrze
Proszę ostrzegać że będzie coś śmiesznego bo barszcz wylądował na ekranie telefonu powiem mężowi jak coś będzie chciał że możemy wypróbować pozycję na wilkaJa to samo zero libido, ale też postanowiliśmy poczekać z tym do wizyty aczkolwiek mąż już marudzi że to nie 9 miesiąc żebyśmy stosowało pozycję na wilka tzn żeby stał przy norze i wył
mam tak samo jak ty, próbowałam herbaty z imbirem, ale nie pomaga... także tez chętnie poznam jakieś inne sposobyDziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór [emoji57]może mi doradzicie jak sobie radzicie [emoji848]
Mi pomaga na chwile coca cola . 2 łyki i jest lepiejDziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór może mi doradzicie jak sobie radzicie
Jak to taka wczesna ciąża, to może to być też plamienie implantacyjne, ja miałam przez 3 dni przed pozytywnym testem, pomyliłam nawet z @, ale zastanowiła mnie bardzo mała ilość4 tydzień+4 dni,biorę duphaston 2x2,w poniedziałek krwawiłam około 1h myślałam ze poronienie ale beta ładnie podskoczyła z 49 na 150
Dzwoniłam do lekarza jutro mam podjechać chociaż on mówi ze i tak pewnie nic nie zobaczy
Hahaha, padłamJa to samo zero libido, ale też postanowiliśmy poczekać z tym do wizyty aczkolwiek mąż już marudzi że to nie 9 miesiąc żebyśmy stosowało pozycję na wilka tzn żeby stał przy norze i wył
ja się ratuje colą, bo tylko to mi pomaga, możesz spróbować też migdałyDziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór może mi doradzicie jak sobie radzicie
A macie energię? Ja moge spać non stop nie dobrze to mi caly dzien. Ledwo zipie.