reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja to samo zero libido, ale też postanowiliśmy poczekać z tym do wizyty aczkolwiek mąż już marudzi że to nie 9 miesiąc żebyśmy stosowało pozycję na wilka tzn żeby stał przy norze i wył 😁
Proszę ostrzegać że będzie coś śmiesznego bo barszcz wylądował na ekranie telefonu 😂 powiem mężowi jak coś będzie chciał że możemy wypróbować pozycję na wilka 😋

Dziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór 😏może mi doradzicie jak sobie radzicie 🤔

Dziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór [emoji57]może mi doradzicie jak sobie radzicie [emoji848]
mam tak samo jak ty, próbowałam herbaty z imbirem, ale nie pomaga... także tez chętnie poznam jakieś inne sposoby

ale np jak mnie w metrze mdliło to wzięłam gumę do żucia/ cukierka miętowego i przechodziło na trochę

4 tydzień+4 dni,biorę duphaston 2x2,w poniedziałek krwawiłam około 1h myślałam ze poronienie ale beta ładnie podskoczyła z 49 na 150
Dzwoniłam do lekarza jutro mam podjechać chociaż on mówi ze i tak pewnie nic nie zobaczy :(
Jak to taka wczesna ciąża, to może to być też plamienie implantacyjne, ja miałam przez 3 dni przed pozytywnym testem, pomyliłam nawet z @, ale zastanowiła mnie bardzo mała ilość 😉

Ja to samo zero libido, ale też postanowiliśmy poczekać z tym do wizyty aczkolwiek mąż już marudzi że to nie 9 miesiąc żebyśmy stosowało pozycję na wilka tzn żeby stał przy norze i wył 😁
Hahaha, padłam 😂😂😂

Dziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór 😏może mi doradzicie jak sobie radzicie 🤔
ja się ratuje colą, bo tylko to mi pomaga, możesz spróbować też migdały

reklama
Do góry