Za tydzień ze już powinno być serduszko tak mi powiedziałJa w poronionej ciąży miałam widoczny zarodek z bijącym serduszkiem w 6+1. Ale betę miałam też dużo niższą od Twojej i już wtedy słabo przyrastała. Także na to nie ma reguły... Czasami dziewczyny czekają na ❤ nawet do 8 tygodnia ☺ kiedy lekarz kazał przyjść na kontrolę?
reklama
raczej kłucie niż pulsowanieCzujesz takie uczucie jakby ci pulsował?
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Ja się naczytałam głupot o ciąży pozamacicznej i się boje terazraczej kłucie niż pulsowanie
dlatego Ja nic nie czytamJa się naczytałam głupot o ciąży pozamacicznej i się boje teraz
Zdrowsza będę
wiola0904
Fanka BB :)
Delikatne kłucie. Więzadła będą się rozciągać więc takie bolączki są nieuniknioneCzujesz takie uczucie jakby ci pulsował?
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Ja cały dzień czuje tego jajnika nie mogę nazwać tego bólem tylko pulsowaniemDelikatne kłucie. Więzadła będą się rozciągać więc takie bolączki są nieuniknione
Ja_niagara
To się przyzwyczaj do pobierania krwi, bo w ciąży to ciagle trzeba jakieś badania robićKurcze, jakie Wy macie duże te przyrosty ja się cieszyłam że miałam ponad 100% ale widzę że tutaj idziecie na rekord
Też tak się stresujecie przed odczytaniem wyników? Ja powtarzałam betę wczoraj i podałam mężowi dane do logowania po wyniki bo dla mnie to jest straszny moment... Mój ginekolog na wiadomość z wczorajszym wynikiem odpisał że kontrola bety w poniedziałek myślałam że wyliczy mi kiedy mniej więcej wizyta a każe mi się ciągle kłuć. A ja tak naprawdę mam tylko jedną żyłę zdolną do pobrania krwi
Ten odczyt wyniku w poniedziałek to już w ogóle będzie zjazd... Znowu każe mężowi sprawdzić
Ja_niagara
najlepiej nie czytać, każda ciąża inna i każda z nas inaczej ją będzie odczuwaćJa się naczytałam głupot o ciąży pozamacicznej i się boje teraz
Mnie dzisiaj męczą
Mirakulum
Musi byc dobrze. Mi również pokazuje na 22lutyHej przywitam się i ja nieśmiało aplikacja pokazuje termin na 22luty. To moja trzecia ciąża, pierwsza poroniona, z drugiej mam prawie 11miesiecznego synka. Oby teraz było wszystko dobrze. Pozdrawiam wszystkie Mamusie
Witam nowe koleżanki. Uwielbiam zaglądać i miec co czytaćWybralam się do ginekologa bo chciałam rozpocząć monitoring cyklu. Wcześniej wg objawów miałam owu ok 16dc więc umówiłam sie na wizytę tego 12dnia żeby zobaczyć jak pęcherzyki. No i ginekolog mówi że został płyn w Zatoce i endometrium wygląda na drugą połowę, miało jakoś 8,4mm więc już raczej po owulacji. A kochaliśmy się tylko raz trzy dni przed tą wizytą także te dwie kreski były dla mnie ogromnym zaskoczeniem
Stelle bo to tak jest ze jak ma byc to będzie
I podobnie u mnie gdzie przed tym cyklem rozmawialam z mezem ze ustalam sobie zabieg na lipiec bo juz nic z tego nie bedzie. Zabukowalam termin haha( wyniki badan tez mnie schładzaly) . Nawet nie staralismy sie wstrzelić. I wrocilam ostro do cwiczen.
W 11dc a drugie 15dc i uwazam na 99% ze owulka byla 14dc.. Jesli dzien pozniej to widoczny cien gołym okiem wyszedlby mi w 9dpo a nie 10dpo najtanszym paskowym testem o czułości 25(z doświadczenia wiem ze nie kazda 10 bedzie czulsza od 25 dlatego mam swoja ulubiona firme z tanszej półki) ale i oczywiście na pamietke taki za miliony ktory uwazam najlepszy na rynku tu do wykrywania wczesnej ciazy. Tym bardziej
I gratuluje laski pieknych przyrostów. Ja ciesze oko ciemniejącym testem
Ostatnia edycja:
reklama
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Na którego masz termin?najlepiej nie czytać, każda ciąża inna i każda z nas inaczej ją będzie odczuwać
Mnie dzisiaj męczą