Nieee, przyrost był normalny, bo dwa dni wcześniej było 1013 Może jest odwrotnie niż myślę i ciąża starsza niż mi się wydaje A jeśli tak to dziś powinnam się dowiedziećo kurczę dzień po terminie 2tys, może ciąża mnoga? [emoji86]
u mnie też nie wiem kiedy była owulacja, bo miesiączki mam nieregularne, najczęściej spóźnione o jakiś tydzień, także zobaczymy później co tam wyjdzie z pomiarów ginekologa
reklama
_white_wall
Fanka BB :)
koniecznie daj znać czego się dowiesz [emoji1]Nieee, przyrost był normalny, bo dwa dni wcześniej było 1013 [emoji2] Może jest odwrotnie niż myślę i ciąża starsza niż mi się wydaje [emoji16] A jeśli tak to dziś powinnam się dowiedzieć [emoji3526]
Hej dziewczyny jestem tu nowa właśnie byłam wczoraj u lekarza potwierdził mi jestem w 4 tygodniu ciąży widziałam taka mała plamkę czarna na monitorze Narazie jest wszystko w porządku beta HCG rośnie wczoraj miałam 603ml niech rośnie dalej następna wizytę mam za 1,5 tyg może usłyszę już serduszko termin tez według moich obliczeń to luty także pozdrawiam was mamusie
Hej dziewczyny!
Po 4 lat starań, z niedrożnym jajowodem w Dzień Matki ujrzałam drugą (dość bladą) kreseczkę. 5 dni po spodziewanej @ zrobiłam BHcg i wyszła 966. Po 3 dniach 2666.
8.06 mam wizytę, której nie mogę się doczekać.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam
Po 4 lat starań, z niedrożnym jajowodem w Dzień Matki ujrzałam drugą (dość bladą) kreseczkę. 5 dni po spodziewanej @ zrobiłam BHcg i wyszła 966. Po 3 dniach 2666.
Lusia04
Moderator
Sliczny prezent na dzień mamyHej dziewczyny!
O rany, skrzacik zrobił mi totalną niespodziankę i się okazało, że ciąża znacznie starsza niż myślałam - 6t1d, dziś już serducho widziałam. Ale w związku z tym - z Wami się żegnam, bo termin zamiast na 30 stycznia to wypada jednak na 24.
_white_wall
Fanka BB :)
wszystkiego dobrego [emoji3059]O rany, skrzacik zrobił mi totalną niespodziankę i się okazało, że ciąża znacznie starsza niż myślałam - 6t1d, dziś już serducho widziałam. [emoji7] Ale w związku z tym - z Wami się żegnam, bo termin zamiast na 30 stycznia to wypada jednak na 24. [emoji1787]
Lusia04
Moderator
Zazdroszczę Ci widoku serduszka rosnijcie zdrowoO rany, skrzacik zrobił mi totalną niespodziankę i się okazało, że ciąża znacznie starsza niż myślałam - 6t1d, dziś już serducho widziałam. Ale w związku z tym - z Wami się żegnam, bo termin zamiast na 30 stycznia to wypada jednak na 24.
Dziewczyny gratuluje tych wszystkich bet i udanych wizyt! Cudownie się to czyta
Przepraszam, ze znowu tak do wszystkich, ale nie ogarniam.
O bety nie ma co się martwić, poki ładnie przyrastają, na spokojnie. Ja startuje poki co z najmniejszą (19 dwa dni przed planowaną @), ale sprawdzę jeszcze raz i przyrost w przyszłym tygodniu, bo jest wcześnie.
O bety nie ma co się martwić, poki ładnie przyrastają, na spokojnie. Ja startuje poki co z najmniejszą (19 dwa dni przed planowaną @), ale sprawdzę jeszcze raz i przyrost w przyszłym tygodniu, bo jest wcześnie.
Ostatnia edycja:
reklama
Ankaaalat25
Aktywna w BB
będzie dobrze. Ja startowałam się 2.66 za 2 dni było już 25.40 a kolejna 99.30.Dziewczyny gratuluje tych wszystkich bet i udanych wizyt! Cudownie się to czyta