klaudusia21
Fanka BB :)
A jak już piszcie o swoim wieku to ja też napiszę, w sierpniu skończę 31 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojeju ekstra to koniecznie musimy być w kontakcie29 lat, ciąża 5 ale dziecko będzie 3
To jak u mnie 3 lutego skończę 30 i na 3 mam termin z usg
Ja też mam przyrost 180% liczę na dwa maluszki. W pierwszej ciąży się wchlonal jeden niestety a też przyrosty takie duże miałam.Obliczałam % przyrost na jakimś kalkulatorze i faktycznie zdziwiłam się że taki spory 181% ,czy to coś może oznaczać? czy ja zadaje dziwne pytania ,jak coś to przepraszam z góry
Dobrego dnia. Ja siedzę już w pracy. Kawka w trakcie. Trzymam kciuki za badania. Daj znać jakie wynikiPrzyjemnego dnia dziewczynki. Ja właśnie po kawce, lecę niedługo na betę i progesteron i do pracy
Mam dość mocne wzdęcia od wczoraj, po nospie mi wszystko schodzi i jakby lepiej wtedy w podbrzuszu
Trzymam kciuki za wyniki a ty Mahoniowa. Gdzie twoj test?Dobrego dnia. Ja siedzę już w pracy. Kawka w trakcie. Trzymam kciuki za badania. Daj znać jakie wyniki
Kurcze szkoda że ja nie miałam zapasu testów bo w tej ciąży zrobiłam tylko jeden.Trzymam kciuki za wyniki a ty Mahoniowa. Gdzie twoj test?
Moje dzis juz mocno przebijaja jak kontrolna
Kolejny piekny dzień
Ja tez mialam bardzo wzdety brzuszek od owulacji do dnia spodziewanej miesiączki.. Teraz juz lepjej.. Wcześniej miewalam tak na okres badz owulke.
I krosty juz tak nie wyskakuja.. Podobnie miałam w poprzedniej ciazy. Czyste plecki bo z tym mam problem lol
Trzymam kciuki za super wyniki koniecznie daj nam znaćPrzyjemnego dnia dziewczynki. Ja właśnie po kawce, lecę niedługo na betę i progesteron i do pracy
Mam dość mocne wzdęcia od wczoraj, po nospie mi wszystko schodzi i jakby lepiej wtedy w podbrzuszu
Ja do czasu pozytywnego testu miałam takie zaparcia! chyba cztery dni w toalecie nie byłam teraz jest trochę lepiej ale też bez szału. No i brzuch mam taki nadmuchany... Nie chodzę w jeansach bo mnie strasznie cisną A buzie to jeszcze do soboty miałam jak nastolatka... Pełno jakiś podskornych lokatorów teraz trochę wraca do normy, mam nadzieję że nie będą cała ciążę taka brzydkaTrzymam kciuki za wyniki a ty Mahoniowa. Gdzie twoj test?
Moje dzis juz mocno przebijaja jak kontrolna
Kolejny piekny dzień
Ja tez mialam bardzo wzdety brzuszek od owulacji do dnia spodziewanej miesiączki.. Teraz juz lepjej.. Wcześniej miewalam tak na okres badz owulke.
I krosty juz tak nie wyskakuja.. Podobnie miałam w poprzedniej ciazy. Czyste plecki bo z tym mam problem lol