reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

gazowanych nie pije, króluje woda z cytryną I jakieś soki 100%.
pomimo tego, że mam niedoczynnosc tarczycy, to zawsze miałam problem żeby przytyć... te 62kg teraz to tak akurat idealnie dla mnie, przy 55 czułam się bardzo źle ze swoim ciałem

jeśli masz jakiś sprawdzimy przepis na pasztet to chętnie przyjmę! będę robiła na dniach, a nigdy wcześniej nie przygotowywałam
i też mnie wzięła ochota na tosta z awokado, ale kurczę nie chce mi się iść na zakupy
emoji28.png
Moze przez ta nieoczynnosc tarczycy tak lekarka rzuciła..i jeszcze W ciazy troszke inaczej organizm pracuje.
Ja waze 64kg i mam 172cm
Kiedys wazylam 58 i bylo to moim zdaniem za mało ale wreszcie tez udalo mi sie przytyc mimo iz kazdy się upierał ze przytyje swoje po 30 tak sama z siebie na starość 🤣..to sie śmiałam bo często określony tryb zycia albo na to pozwala albo jest zdecydowanie odwrotnie jak u mnie😆
Łatwiej mi schudnąć jak przytyć 😆 zapewne byłoby inaczen gdybym traktowala swoje cialo jak smietnik na okrągło 😆
Kurcze a ja wam znowu pomarudze 😅 wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? 😭🥴🥴🥴🥴🥴🥴
A marudź ale wiedz ze strach jest złym doradcą a tym wiekszy im wiecej bedzie sie czytać tych zlych doświadczeń innych osób. Wiele sobie można wkręcić a prawda jest że po takich objawach czy ich brak nie da sie stwierdzić czy wszystko jest ok badz nie.

Moje piersi też sie uspokoiły. Staram sie niczego nie analizować bo w niczym mi to nie pomoże co nie znaczy ze chce aby bylo dobrze. Ale żeby nie bylo. Tez potrafie panikować 🤣

reklama
O co chodzi z tym pulsem? Tego nie znaju? Znam to z tym wyrostkiem i coś z czaszka i w poprzedniej ciąży wiem że mi się sprawdziło. Czaszka i wyrosek pokazywał chłopca i mam chłopca.
Jak puls jest od 110-150 to chłopak a jak wiecej to dziewczyna 😂 ale to dotyczy tylko USG do 10 TC. Takie zabobony

Kurde nawet nie strasz że może byc 90 😂 to już będę orka bo w tamtej ciąży to byłam foka 😊
Ahahah różnie może byc 🤣
Na ciąży pytanie i odpowiedzi na fb padło pytanie właśnie apropo wagi to powiem Ci ze 17-20 kg to taka średnia była 😉 ale Bardzo szybko dziewczyny spadały z wagi . Powiem Ci ze cieszę się ze nie będę się tak z brzuszkiem męczyć w upalne dni i co do zabobonów to ja od samego początku ciąży mam uwalone ze będzie chłopczyk . A dziś rano mój stary nawet imiona wymyślał🤣🤣🤣 dla chłopczyka Kacperek albo Gabryś. Jak się uda dziewczynka to Emilka albo Aurelia 😍.

Magdalenamadzia super kreseczka. Wyslalam wiadomosc ze zdjeciem mojego testu z dziś ale czeka na potwierdzenie przez moderatora🤔🤔🤔

reklama
U mnie dzis 18dpo.
Jakies 4 dni po okresie ( cykle 26-28dniowe) często poprzedzone kilkudniowymi plamieniami lol.

Do góry