No najlepiej nie czytać wtedy śpi się spokojniejJa tak czytałam jeszcze przed ciążą, dużo i przez to wpadłam w nerwicę, a nic z tych rzeczy co czytałam mnie nie dotyczyło, więc teraz nie czytam już nic, co na być to będzie, nie zmienię tego czy będę czytać czy nie, dopiero jak mnie coś zaczyna dotyczyć to czytam o ewentualnym leczeniu, ale to też staram się z dystansem i ewentualnie staram się potwierdzać to co lekarz mi na wizytach mówi.
reklama
Lusia04
Moderator
Tak jesteś na liście tylko musisz poczekać na dodanie bo to nie ja dodajęLusia04 mogę prosić o dodanie do grupy zamkniętej?
Super, to w taki razie czekam, dziękiTak jesteś na liście tylko musisz poczekać na dodanie bo to nie ja dodaję
G
gość2502
Gość
Ehh dziewczyny a ja się zryczałam...dzisiaj doszlo do zbliżenia z mężem rano (lekarz dał zielone światło) i teraz poleciała mi jakąś pomarańczowa krew ze śluzem jestem na siebie taka zła i tak cholernie się boję, że się coś stało, że szok... A USG prenatalne mam dopiero we wtorek nie wiem jak ja wytrzymam
Szałwia
Fanka BB :)
Nie denerwuj się w ciąży szyjka jest bardziej ukrwiona i może wystąpić plamienie kontaktowe. Na pewno to nic poważnegoEhh dziewczyny a ja się zryczałam...dzisiaj doszlo do zbliżenia z mężem rano (lekarz dał zielone światło) i teraz poleciała mi jakąś pomarańczowa krew ze śluzem jestem na siebie taka zła i tak cholernie się boję, że się coś stało, że szok... A USG prenatalne mam dopiero we wtorek nie wiem jak ja wytrzymam
G
gość2502
Gość
Mam nadzieję, że masz rację...miałam krwiaka i lekarz zakazał seksu a ten krwiak ponoć się wchłonął i go wcale nie ma, pytałam 3 razy i lekarz mówił, że na pewno i że można współżyć... A tu takie coś, bardzo się przejęłamNie denerwuj się w ciąży szyjka jest bardziej ukrwiona i może wystąpić plamienie kontaktowe. Na pewno to nic poważnego
Inffinito2
Spokojnie, nic się nie powinno złego stać. Dzidziuś jest tam mocno chronionyEhh dziewczyny a ja się zryczałam...dzisiaj doszlo do zbliżenia z mężem rano (lekarz dał zielone światło) i teraz poleciała mi jakąś pomarańczowa krew ze śluzem jestem na siebie taka zła i tak cholernie się boję, że się coś stało, że szok... A USG prenatalne mam dopiero we wtorek nie wiem jak ja wytrzymam
Wszystko jest bardziej ukrwione, stad mogły pojawić sie plamienia. Nie stresuj się na zapas, na pewno wszystko jest w porządku
Lusia04
Moderator
Kochana pamiętaj że zawsze możesz jechać na IP. Sprawdzić czy wszystko okej. Jeżeli to nie była żywa krew to powinno być wszystko okejEhh dziewczyny a ja się zryczałam...dzisiaj doszlo do zbliżenia z mężem rano (lekarz dał zielone światło) i teraz poleciała mi jakąś pomarańczowa krew ze śluzem jestem na siebie taka zła i tak cholernie się boję, że się coś stało, że szok... A USG prenatalne mam dopiero we wtorek nie wiem jak ja wytrzymam
G
gość2502
Gość
Już raz byłam wiesz... Bo na samym początku ciąży pękł mi krwiak i leciało mi mega dużo krwi... I tam mają mega zły sprzęt i zobaczyli wszystko źle i sami nie byli pewni co się dzieje dopiero u mojego gina się dowiedziałam... jasno czerwona nie była tylko bardziej pomarańczowa? Sama już nie wiemKochana pamiętaj że zawsze możesz jechać na IP. Sprawdzić czy wszystko okej. Jeżeli to nie była żywa krew to powinno być wszystko okej
reklama
Szałwia
Ja też już mialam nie 1 plamienie, najpierw krwiak, potem polip później plamienie z blizny po cc, jestem pewna że to nic poważnegoJuż raz byłam wiesz... Bo na samym początku ciąży pękł mi krwiak i leciało mi mega dużo krwi... I tam mają mega zły sprzęt i zobaczyli wszystko źle i sami nie byli pewni co się dzieje dopiero u mojego gina się dowiedziałam... jasno czerwona nie była tylko bardziej pomarańczowa? Sama już nie wiem