reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Mamy bejbika i mamy serduszko ❤️
planowana data porodu 2.02.2022 ❤️
obecnie 6+2 ❤️

Załączniki

• 562B496C-09E5-443D-872A-6ADE4E40E144.jpeg
    562B496C-09E5-443D-872A-6ADE4E40E144.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny znacie może jakiś sposób na mdłości od trzech dni wstaje rano i nic nie mogę przełknąć strasznie mnie mdli gonie do łazienki i tak samo mam wieczór 😏może mi doradzicie jak sobie radzicie 🤔
Mi pomagają hallsy te extra strong czarne mięta eukaliptus tylko zacznie mnie mdlić od razu biorę cukierasa i jakoś się mi lepiej robi😉

Mamy bejbika i mamy serduszko ❤️
planowana data porodu 2.02.2022 ❤️
obecnie 6+2 ❤️
Jaki cudny kropek 🥰🥰🥰

Doradźcie co mam robić. Ostatnią betę sprawdzałam w środę i była 380,5. Lekarz odpisał że przyrost ok i skontrolować znów w poniedziałek. Ale to będzie 5 dni różnicy więc nie wiem czy to będzie miarodajne. Mnie kusi żeby zadzwonić i umówić się na wizytę, pewnie i tak końcem tygodnia będzie dopiero termin a betę oznaczyć jutro. To będzie 72h dostępu więc chyba lepiej będzie oszacować czy dobrze rośnie 🙄 co byście zrobiły? Kusi mnie strasznie żeby chociaż sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy 🙈

Ja nie mam energii robię tylko co muszę nic więcej 😊 stwierdzam że kurz leży to ja też poleżę i nic się nie stanie 😊 mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo goście przyjeżdżają i muszę coś ugotować i ciasto upiec
Ja tez mam jutro gości 🙈 mam nadzieję że uda sie coś u pichcić 😉 no robie tez tylko co musze 🙈

reklama
Do góry