Trzymam kciuki! Ja miałam w piątek i wiem doskonale jaki to stresDzień dobry dziewczyny dzisiaj o 10 mam badania prenatalne. Juz dawno nie pamiętam, żebym czymkolwiek się tak stresowała. Cala noc spałam jakby w takim pół śnie. Wczoraj zajęłam się sprzątaniem całego domu, więc nawet byłam dumna z siebie, że o tym tak nie myślę. Nie dziwię się, że później te badania krwi, wychodzą tak dziwnie skoro, to jest taki stres. A ponoć ma to też wpływ. Ale trzeba to jakoś przeżyć i być tylko dobrej myśli . Ktoreś z was jeszcze ma dzisiaj badania prenatalne ?? Jezeli tak to życzę samych świetnych wiadomości
reklama
Szałwia
Fanka BB :)
Trzymaj, się musi być dobrze ☺☺ ja mam w piątek a stresuje sie już dziśDzień dobry dziewczyny dzisiaj o 10 mam badania prenatalne. Juz dawno nie pamiętam, żebym czymkolwiek się tak stresowała. Cala noc spałam jakby w takim pół śnie. Wczoraj zajęłam się sprzątaniem całego domu, więc nawet byłam dumna z siebie, że o tym tak nie myślę. Nie dziwię się, że później te badania krwi, wychodzą tak dziwnie skoro, to jest taki stres. A ponoć ma to też wpływ. Ale trzeba to jakoś przeżyć i być tylko dobrej myśli . Ktoreś z was jeszcze ma dzisiaj badania prenatalne ?? Jezeli tak to życzę samych świetnych wiadomości
Siemie lniane, zmielić i zaparzyć, jak kisiel można pićDziewvzyny po wymiotach mam strasznie zdarte gardło.... Normalnie nie mogę przelknac śliny... Mogę jakieś domowe sposoby? Wykoncze się
Ja_niagara
Cześć Dziewczyny, podczytuje Was co kilka dni, jak udaje mi się złapać zasięg My dalej się wczasujemy Gratuluje wszystkich udanych wizyt i super, że dzieciaczki ujawniają już płeć
Może u mnie na wizycie za tydzień tez się ukaże
W ciąży z synem lekarz widział chłopaka i faktycznie tak było, ale przy córce w 20tc powiedział ze będzie chłopak, a na następnej wizycie była już ewidentne dziewczynka
W ciąży z synem lekarz widział chłopaka i faktycznie tak było, ale przy córce w 20tc powiedział ze będzie chłopak, a na następnej wizycie była już ewidentne dziewczynka
ja już kilka razy czułam ruchy, wczoraj w nocy też, takie delikatne ale napewno nie były to jelita przy trzeciej ciąży jakoś łatwiej już odróżnićDziewczyny co z teoria ruchów w drugiej ciąży? w pierwszej podobno miedzy 16-25 tygodniem czuć, a w drugiej niby od 13 juz niektóre kobiety czuja te „motylki”. Któraś z was ma już te pierwsze za sobą?
Ja pamietam, ze w pierwszej ciąży takie juz wyczuwalne ze to na pewno dzidzia a nie jelita, poczułam w 18tc
nie robiłam nigdy listy napewno potrzeba dużo bodziakow, półśpiochow i pajacyków Moja siostra, która urodziła w marcu, kupowała wyprawkę według jakiś list z internetu, ja jej mówiłam, ze ma trochę mało ubranek jak na początek ale mnie nie posłuchała. Po porodzie przyznała racje, nie miała świadomości ze takie maleństwo może zabrudzic tyle ubranekDziewczyny czy któreś z Was, które już były w ciąży mają zrobioną listę potrzebnych rzeczy np w Exelu itp? ja się chyba za taka będę brać, bo już nie mogę wytrzymać
No też mi się wydaje, że (wg listy z internetu) 3 pajacyki dla niemowlaka urodzonego w zimie to trochę mało nie chciałabym przesadzić z ilością, bo do minimalisty mi ogromnie daleko, ale te 3 pary to zdecydowanie za mało chybaCześć Dziewczyny, podczytuje Was co kilka dni, jak udaje mi się złapać zasięg My dalej się wczasujemy Gratuluje wszystkich udanych wizyt i super, że dzieciaczki ujawniają już płeć
ja już kilka razy czułam ruchy, wczoraj w nocy też, takie delikatne ale napewno nie były to jelita przy trzeciej ciąży jakoś łatwiej już odróżnić
nie robiłam nigdy listy napewno potrzeba dużo bodziakow, półśpiochow i pajacyków Moja siostra, która urodziła w marcu, kupowała wyprawkę według jakiś list z internetu, ja jej mówiłam, ze ma trochę mało ubranek jak na początek ale mnie nie posłuchała. Po porodzie przyznała racje, nie miała świadomości ze takie maleństwo może zabrudzic tyle ubranek
ja już szukam inspiracji jak nie zbankrutować na wyprawce. Przy pierwszym dziecku było krucho z kasą więc większość rzeczy dostaliśmy po rodzinie, trochę kupiliśmy. Ale już się nie mogę doczekać żeby zacząć wszystko kupowaćDziewczyny czy któreś z Was, które już były w ciąży mają zrobioną listę potrzebnych rzeczy np w Exelu itp? ja się chyba za taka będę brać, bo już nie mogę wytrzymać
reklama
wiola0904
Dziewczyny czy któreś z Was, które już były w ciąży mają zrobioną listę potrzebnych rzeczy np w Exelu itp? ja się chyba za taka będę brać, bo już nie mogę wytrzymać
Załączniki