reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja się wcale nie odzywam 😔 mam ostatnio bardzo dużo stresu i od jakiegoś czasu pobolewa mnie brzuch. Mamy kłopoty wychowawcze z córką. Dzisiaj robiła awanturę przez 6 godzin. Z niewielkimi przerwami. Krzyki, bicie nas, szarpanie. Ja jestem psychicznie wykończona, płacze po nocach z bezsilności. takie sytuacje zdarzaja się od 3 tygodni prawie codziennie. Czekamy na wizytę u psychologa ale teraz urlopy i ciężko z terminami. Mam nadzieję że to coś pomoże, bo już przestałam liczyć na to że to minie. W dodatku bardzo się przez to martwię o bombelka że ten stres mu zaszkodzi 😭😭musiałam się komuś wyzalic

Ja się wcale nie odzywam 😔 mam ostatnio bardzo dużo stresu i od jakiegoś czasu pobolewa mnie brzuch. Mamy kłopoty wychowawcze z córką. Dzisiaj robiła awanturę przez 6 godzin. Z niewielkimi przerwami. Krzyki, bicie nas, szarpanie. Ja jestem psychicznie wykończona, płacze po nocach z bezsilności. takie sytuacje zdarzaja się od 3 tygodni prawie codziennie. Czekamy na wizytę u psychologa ale teraz urlopy i ciężko z terminami. Mam nadzieję że to coś pomoże, bo już przestałam liczyć na to że to minie. W dodatku bardzo się przez to martwię o bombelka że ten stres mu zaszkodzi 😭😭musiałam się komuś wyzalic
Najważniejsze, ze zauważyłaś problem i załatwiasz specjalistę 😊 uwierz - ogrom rodziców ignoruje takie zachowania a dziecku nie przechodzi i uznają to za „taki charakter”. Trzymam za was i za córeczkę kciuki, po konsultacji na pewno bedzie lepiej 🙂

Dziewczyny co z teoria ruchów w drugiej ciąży? 😏 w pierwszej podobno miedzy 16-25 tygodniem czuć, a w drugiej niby od 13 juz niektóre kobiety czuja te „motylki”. Któraś z was ma już te pierwsze za sobą? 😁
Ja pamietam, ze w pierwszej ciąży takie juz wyczuwalne ze to na pewno dzidzia a nie jelita, poczułam w 18tc

Jak dobrze kojarzę to córka ma 5 lat. Mam nadzieję że wizyta u psychologa pomoże że to tylko taki głupi wiek i za chwilę będzie lepiej. Trzymaj się jakoś napewno będzie dobrze 😊

Dziewczyny co z teoria ruchów w drugiej ciąży? 😏 w pierwszej podobno miedzy 16-25 tygodniem czuć, a w drugiej niby od 13 juz niektóre kobiety czuja te „motylki”. Któraś z was ma już te pierwsze za sobą? 😁
Ja pamietam, ze w pierwszej ciąży takie juz wyczuwalne ze to na pewno dzidzia a nie jelita, poczułam w 18tc
Też nie mogę się doczekać 😀

reklama
Do góry