Nulina
Fanka BB :)
Ale piękny mały człowiekJuz jestem po wizycie, wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękny mały człowiekJuz jestem po wizycie, wszystko dobrze
mam tak samo, z om tez dzis 12+0 i wydaje mi się, że jest minimalnie zaokrąglony [emoji2]Brzuch się troszkę zaokrąglił ale nie widać go jeszcze w ubraniach. Tak od tygodnia widzę wiekszy brzusio, jakbym była wzdeta a wcale nie nie jestem [emoji6] Obecnie 12+0
Miłego wypoczynkuHej kochane
Ale napisałyście duzoo. Ostatnio mialam malo czasu, duzo obowiązków, pakowanie, ostatnie zakupy, juz teraz jestem tak spieta, boli w klatce ze ehhh... Juz prawie wszystlo gotowe, tylko mąż spakuje do auta i z rana ruszamy w droge.
Tez mialam wizytę i malenstwo rosnie, brzuszek tez juz calkiem spory.
Co do zachcianek caly czas króluje kiszony hehe no zjem caly słoik od razu
Aleee słuchajcie zaczeky mnie mdlić na rozne rzeczy... No heloł to juz powinien byc koniec takich atrakcji
Cieszę sie z waszych pozytywnych wizyt.
Aaa i wyszlo mi ph 8...takze cos z żurawinka musi wjechac.
Jutro witam sie z nad morza
Myślę, że 12 tydzien to troszkę za wcześnie bo dzidziuś jest jeszcze tak maleńki, że jego ruchy są niewyczuwalneCześć Dziewczyny, udało mi się doczytać, w końcu Internet mi tu zasięgu nie łapie i muszę się nagimnastykować, żeby zaskoczył
Ledwo mi się posty załadowały a już dzieciaki ciągną mnie na plaże na zachód słońca
Gratuluje udanych wizyt
Ja liczę na poród rodzinny, mąż był dwa razy, mimo ze początkowo miał opory, ale teraz ani on ani ja nie wyobrażamy sobie, ze mogłoby być inaczej, może i nie może mi ulżyć, ale jest dla mnie ogromnym wsparciem psychicznym
Dziewczyny w którym tygodniu czułyście pierwsze ruchy? Ja mam dzisiaj 12 tydzień, dokładnie 11+4 i czułam coś dzisiaj i wczoraj, zastanawiam się czy to mogło być już maleństwo czy z jelitami mylę
U mnie to samo. Ramiona, nogi w ciąży mi wysmuklalo a brzuch jak armata ogromny. Położna się śmiała w poprzedniej ciąży, że 12kg które przytyłam są tylko w brzuchu. Teraz niestety już widzę że mi wywala ale obawiam się, że to narazie ciąża spożywczaMiłego wypoczynku
Moj brzuszek tez sie wybulil co z deczka mnie wkurza bo to zdecydowanie za wcześnie
Zazdroszcze dziewczynom ktore do 20tyg sa plaskie lol
Ale ja mam lekki rozstęp gdzie pępek i to tez dlatego
To zalezy w sumie tez od naszej budowy. Mi brzuchy szly na maxa do przodu ze tylko podpory brakowalo haha
Nis jesteś sama pierwsze szedł brzuch później długo nic innego i dopiero reszta ciała może podpora by nie była zła przy staniu dłużejMiłego wypoczynku
Moj brzuszek tez sie wybulil co z deczka mnie wkurza bo to zdecydowanie za wcześnie
Zazdroszcze dziewczynom ktore do 20tyg sa plaskie lol
Ale ja mam lekki rozstęp gdzie pępek i to tez dlatego
To zalezy w sumie tez od naszej budowy. Mi brzuchy szly na maxa do przodu ze tylko podpory brakowalo haha
Mi widać i to sporo ale przed ciążą nie miałam płaskiego a i też 3 ciąża to szybciej widaćDziewvzyny serio Wam już brzusie widać? Ja 10 tydz ale u mnie jeszcze płasko
Super zdjęcie u mnie na razie widać tylko fasolkęJuz jestem po wizycie, wszystko dobrze