FitMum
Fanka BB :)
Moja mama wygrzebała stary jak swiat wózek juz sama nie pamiętam po Kim dla. Mojego najmłodszego fakt. Nie bylo mi Go szkoda po piaskowej drodze Z Dziurami i sobie mysle... Ok ZRobie ci przyjemnosc i bedziemy go Uzywac hahaMoi teściowie są generalnie w wieku moich dziadków, późno mieli mojego męża więc generalnie na wielu płaszczyznach mamy inne zdanie pamietam jak przed ślubem moja teściowa nie mogła przeżyć, że dekoratorka nam będzie ubierać salę, chyba z 4 razy mnie pytała „Asiu a czy nie możemy ubrać sami sali, jak na weselu Doroty i Tomka balonami i bibułą?” tylko, że wesele jej córki było 18 lat temu. Albo tak samo ich wnuki- są w przedziale 5-22 lat i generalnie wszystkie ubrania po nich są na strychu u moich teściów, bo siostry mojego męża/bratowe się tymi ubraniami wymieniały po prostu i teściowa mówi już, że będziemy mieli pełno ubrań dla dziecka niezależnie od płci siostra męża z kolei mówi, że ona ma po swoich dziewczynach 14-17 lat łóżeczka, wanienki, nocniki, koniki do bujania- no wszystko jednym słowem, ale jeśli ja tego nie będę chcieć to ona to zostawi dla swoich wnuków
HeheJa poza body i spodenkami na chrzciny nie uprasowalam synkowi nic i do dziś dnia nie prasuje
Moja teściowa jest raczej z tych niewtracajacych się ale nie może przeżyć 2 rzeczy. Dlaczego synek nie ma butów (nieraz już słyszeliśmy z mężem, jak pod nosem mówiła, babcia Ci da na buty bo rodzicom szkoda ) na co ja zawsze odp, że dziecko jeszcze nie chodzi, więc po co mu buty? A druga rzecz to gdy odstawiłam małego od piersi (miał 9 miesięcy) to dlaczego daje mm a nie krowie (teściowa ma krowę i to jej 'miłość zycia')
Ja od kad mam dobre zelazko i posciel prasujewm w mgnieniu oka to koszulki itd ida w mig odprezam sie przy tym in8e trwa to u mnie dluzej jak 15min haha a potem odwieszam. Jak maz założy najmłodszemu koszulke z prania ktora byla w kostke aby sie wyprostowala jak reszta ciuchow to mnie szlak trafia bo uwazam ze wciąż jest pognieciona ale dziury w spodniach moze miec haha
A z butami to tez sie nAsluchalam dlatego cenie sobie ze mieszkamy daleko. Mam święty spokój
Choć mogloby to byc po prostu inne miasto no ale jak to w życiu
Nie ma sie wszystkiego