Aj, ja schizuje, moja wyobraźnia jest bujna, już widziałam w oczach wyobraźni już widziałam jak jad dociera do dzieciątkaA dlaczego uzadlenie mogłoby na dziecko wpłynąc? Uzadlila mnie 2 tyg temu osa, nawet nie pomyślałam, że coś dziecku może się stać.
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Nieeee myślę, że to niemożliweAj, ja schizuje, moja wyobraźnia jest bujna, już widziałam w oczach wyobraźni już widziałam jak jad dociera do dzieciątka
DziękujęNieeee myślę, że to niemożliwe
Prawie nic nie widać chciałabym mieć jak Ty. Ja po komarze mam większy ślad. Chyba nie musisz się przejmowaćŚlady
U
Gość
O dobrze wiedzieć, tego nie wyczytałam. Mnie trochę one martwią. Nie są brązowe ale są żółte i na wkładce jest tego sporo.Ja też mam żółte upławy, ale czytałam gdzieś, że może się tak dziać jak się bierze duphaston
asiaj89
Fanka BB :)
Samopoczucie okropne zaparcia, mdlosci i potworne zmeczenie no ale progesterin wysoki przy blizniakach i mamy winowajce czekam az to wszystko minie na pokładzie roczna dziewczynka wiec na dobra sprawe nawet nie ma kiedy poleżec i odpoczać też Ci juz tak brzuch wywaliło? Ja dopiero 9+4 ale ciązy juz nie jestem w stanie ukrycHej co słychać u was? Jak samopoczucie i czy dolegliwości dokuczają? Jestem bardzo ciekawa z racji że my dwie będziemy miały bliźniaki
Chciałam pisać dyplomatycznie i nikogo nie straszyć. No ale trudno. Dla przypomnienia, mam lekką reakcję alergiczną na użądlenia i ugryzienia. Mnie użądliła pszczoła pod koniec lutego. Kilka dni po tym jak wyszła pierwsza pozytywna beta. Miejsce spuchło mi jak dłoń i rana się sączyła. Też myślałam i czytałam że nic nie powinno się stać. Tym bardziej że koronka i człowiek się bał jechać do szpitala, bo zrobią test na koronę, wyjdzie fałszywie pozytywny i nie wiadomo co wymyślą. Więc czekałam. No i na trzeci dzień dostałam okropnego bólu brzucha i krwawienie. Beta zaczęła spadać. Teraz bardzo żałujemy że nic nie zrobiliśmy. Dlatego tak bardzo boję się od tego czasu wszelkiego robactwa. Wiem, że im starsze dziecko, to silniejsze i na pewno sobie poradzi. Ale strach pozostał. Jeśli ktoś nie ma reakcji alergicznej to jak najbardziej nawet przez myśl mu nie przejdzie że coś może się stać.A dlaczego uzadlenie mogłoby na dziecko wpłynąc? Uzadlila mnie 2 tyg temu osa, nawet nie pomyślałam, że coś dziecku może się stać.
reklama
U
Gość
Ja nie mam alergii, przyłożyłam ocet, wyjęłam żądło i było ok.Chciałam pisać dyplomatycznie i nikogo nie straszyć. No ale trudno. Dla przypomnienia, mam lekką reakcję alergiczną na użądlenia i ugryzienia. Mnie użądliła pszczoła pod koniec lutego. Kilka dni po tym jak wyszła pierwsza pozytywna beta. Miejsce spuchło mi jak dłoń i rana się sączyła. Też myślałam i czytałam że nic nie powinno się stać. Tym bardziej że koronka i człowiek się bał jechać do szpitala, bo zrobią test na koronę, wyjdzie fałszywie pozytywny i nie wiadomo co wymyślą. Więc czekałam. No i na trzeci dzień dostałam okropnego bólu brzucha i krwawienie. Beta zaczęła spadać. Teraz bardzo żałujemy że nic nie zrobiliśmy. Dlatego tak bardzo boję się od tego czasu wszelkiego robactwa. Wiem, że im starsze dziecko, to silniejsze i na pewno sobie poradzi. Ale strach pozostał. Jeśli ktoś nie ma reakcji alergicznej to jak najbardziej nawet przez myśl mu nie przejdzie że coś może się stać.