FitMum
Fanka BB :)
NiekoniecznieHeh ja od 38 TC aż do porodu więc 4 tygodnie mowilam codziennie ze dziś w nocy będę rodzić żeby był przygotowany. A skończyło się że 10 dni po terminie poszłam do szpitala i w poniedziałek mieli mi wywoływać a córka w nocy stwierdziła że wychodzi. Więc miałam wrażenie że ta ciąża nigdy się nie skończy. Ja rodziłam 14 września więc całe lato chodziłam z brzuchem wielkim. Ale i tak wspominam dobrze tamtą ciążę. Teraz mam nadzieję na cc bo drugi raz nie będę rodzić naturalnie a podobno 2 dziecko jest większe niż pierwsze
I nie wielkość a jesli juz to obwód główki najważniejszy
Tak was czytam i ja rodzilam przed terminem..2 tyg.. 3tyg i 4tyg..Dzieci wielkościowo i. Ogolnie donoszone
Az sie Boje jak bedzie tym razem ale do minimum 36tyg chcialabym dotrwać.. I mam nadzieje ze moze w tej ciąży nie będę miała za dużą ilość Wód plodowych.. Brzuchy przez to mialam o wiele za duże
Czytam was na szybko.. Jest u mnie taki Skwar ze nawet jesli dostaniemy sie do. Pl to ja nie wiem jak ja te upały przeżyje..basen Mus!
Tu juz jestem jak flaki Z olejem.. Cala noc okno otwarte i ledwo idzie spać.. Zamowilam wiatrak do sypialni i mam nadzieje cos pomoże
Mlody dzis dopiero o 5 rano nurofen i jak dotąd bez gorączki.. Pluskał sie chwile w jakuzzi i zrobimy grilla na ogrodzie moze później jak słońce przestanie tak grzać . Mam nadzieje ze juz nie wróci gorączka