reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Cześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do lutowych mamusiek 😊 Według aplikacji 5tc6d termin na 3.02

Na pokładzie mam już córkę 8lat i synka 5lat
Test robiłam 29.05, totalne zaskoczenie, beta potwierdziła

Wizytę mam 15.06

Ostatnia edycja:
reklama
@OliwCcia no mnie zatkało, jeszcze ta gadka o pozycjach i w ogóle. Może mnie trollowała :D
Generalnie jak teraz sobie przypomnę to co mówiła to taka dość uszczypliwa i sarkastyczna była. Ale ja w takich sytuacjach gram mega miłą i sympatyczną i ludzie chyba po jakimś czasie głupieją i schodzą z tonu.

Jestem tak padnięta po tym dniu... A jeszcze mi się tak przypomniało, że jak mówiłam jej, że mam regularne cykle i zdziwiło mnie ze owulacja się przesunęła, zagnieżdżenie też, bo mam betę niską to wyjechała do mnie "ko tak, bo żeby to zrozumieć to trzeba się znać na embriologii" 😂

Umówiłam się na USG ciążowe na 22 czerwca, prywatnie na 25 to zabiorę że sobą męża jak coś będzie widać.

@Ja_niagara witamy 😊

@OliwCcia no mnie zatkało, jeszcze ta gadka o pozycjach i w ogóle. Może mnie trollowała :D
Generalnie jak teraz sobie przypomnę to co mówiła to taka dość uszczypliwa i sarkastyczna była. Ale ja w takich sytuacjach gram mega miłą i sympatyczną i ludzie chyba po jakimś czasie głupieją i schodzą z tonu.

Jestem tak padnięta po tym dniu... A jeszcze mi się tak przypomniało, że jak mówiłam jej, że mam regularne cykle i zdziwiło mnie ze owulacja się przesunęła, zagnieżdżenie też, bo mam betę niską to wyjechała do mnie "ko tak, bo żeby to zrozumieć to trzeba się znać na embriologii" 😂

Umówiłam się na USG ciążowe na 22 czerwca, prywatnie na 25 to zabiorę że sobą męża jak coś będzie widać.

@Ja_niagara witamy 😊
Hahaha dobra klijentka 😂😂😂
To mamy wizytę w tym samym dniu moja droga. Ja mam 22 czerwca o 13.40 😁🥰 koniecznie daj znać po 😊

Cześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do lutowych mamusiek 😊 Według aplikacji 5tc6d termin na 3.02

Na pokładzie mam już córkę 8lat i synka 5lat
Test robiłam 29.05, totalne zaskoczenie, beta potwierdziła

Wizytę mam 15.06
Witaj :) ja według aplikacji mam termin porodu na 2 luty więc mam nadzieję że sie to niewiele zmieni 😁 o to u Ciebie juz 3 maleństwo do kochania 🥰 moja prawie 6 letnia córka juz tez doczekać się nie może rodzeństwa 😊

Witaj :) ja według aplikacji mam termin porodu na 2 luty więc mam nadzieję że sie to niewiele zmieni 😁 o to u Ciebie juz 3 maleństwo do kochania 🥰 moja prawie 6 letnia córka juz tez doczekać się nie może rodzeństwa 😊
Kiedyś marzyłam o trójce dzieci 😉 po drugim stwierdziłam że rodzinka już kompletna, a tu teraz taka niespodzianka 😊 ale przyjmuje to z radością, mimo ze będziemy mieć duża różnicę wieku

Hej chciałam się z Wami nieśmiało przywitać. :) Jestem po ciąży biochemicznej i to nasz pierwszy cykl po stracie. Nie chcę zapeszać ale wygląda na to, że tym razem się udało. Test ładnie ciemnieje beta z przedwczoraj 37 (11dpo i w dzień spodziewanej miesiaczki) właśnie jadę na powtórkę bety i koło południa będę znała wyniki. Termin w zależności od aplikacji jedne podają mi na 16.02 inne na 17.02 :-D

Załączniki

• IMG_20210610_043831.jpg
    IMG_20210610_043831.jpg
    2,8 MB · Wyświetleń: 80
Dziewczyny powiedzcie mi jak u Was jest
Bo Ja 6 tydzien A czuje się jak balon , normalnie puchne z dnia na dzień, na 20 par spodni dopne się w jakiś 3
Myślałam że uda mi się ukryć ciąże przez wakacje, ale zaczynam w to wątpić
Wiem ze każdą kolejną ciąże widać zazwyczaj szybciej, ale bez przesady 🙈

Dziewczyny powiedzcie mi jak u Was jest
Bo Ja 6 tydzien A czuje się jak balon , normalnie puchne z dnia na dzień, na 20 par spodni dopne się w jakiś 3
Myślałam że uda mi się ukryć ciąże przez wakacje, ale zaczynam w to wątpić
Wiem ze każdą kolejną ciąże widać zazwyczaj szybciej, ale bez przesady 🙈
Mam dokładnie tak samo, mój brzuch naprawdę już widać i zaczynam nosić spodnie dresowe, bo mnie dżinsy cisną 🙈 też myślałam, że trochę jeszcze będę mogła ukryć, ale wczoraj moja mama już zauważyła wiec musiałam się przyznać 🤭

U mnie to trzecia wiec pewnie dlatego 🙈

reklama
Mam dokładnie tak samo, mój brzuch naprawdę już widać i zaczynam nosić spodnie dresowe, bo mnie dżinsy cisną 🙈 też myślałam, że trochę jeszcze będę mogła ukryć, ale wczoraj moja mama już zauważyła wiec musiałam się przyznać 🤭

U mnie to trzecia wiec pewnie dlatego 🙈
no u mnie 4
Spodnie mnie cisną, noszę luźne bluzki bo masakra 🙈

Do góry