reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Tak tak. To wypisz wymaluj moje dzieci. Ubior adekwatny do pogody a nie pory roku😄 Czy pada czy nie na dworze 🤣
Kombinezon nieprzemakalny i hulaj dusza czy i bez 🤣
Mam zajebiste zdjęcie najmłodszego calego ubloconego nawet wlosy mokre i w blocie z jesieni 🤣🤣🤣
Oczywiście mama od razu skwitowala ze bedzie mial zapalenie płuc ale nie dociera do niej ze przy żadnym do tego nie doszło 🤣 za to u brata dmuchane chuchane i jest na odwrót. Gdzie kolo sie napędza. Sterydy wziewne zawsze na dzien dobry. Od maleńkiego.
Albo najmlidszy lata w samym pampersie a mama do mnie... nawet 18 stopni nie macie.. Mamo grzeje slonce i jest cieplo a ze zawieje czasem. Cóż 😄
Z reszta tak jak starsze. Najmlodszy to zaraz burak jak mu za cieplo i to widac jak jestem gdzieś u znajonych którzy lubia w domu ciepełko.. Pierwsze co to go rozgagalam choc jego rowiesniczka np w rajstopach i sweterku. Lol

czy chate wietrze ciągle i to ze mam za zimno i czemu właśnie nie ma skarpetek.. Bo zdejmuje? 🤣Ale ty masz same panele! No mam😄

Siostra do mnie przyleciala i musialam podkercic ogrzewanie bo marzla..my za to zdychalismy🤣 co ja zrobie jak lubie gakie 16.. I dzieci jak maja katar lepiej spia w nocy jak jest chlodniej

A w zime jak przylatujemy do mamy to mi sie zyc odechciewa bo 26stopni TAK GRZEJĄ abyśmy nie pomarzli.. Ostatnio spalismy przy otwartym oknie to latala rabonjak poparzona bo tak wychodziłam pokój 🤣lol

Takze U mnie jest na odwrot a dzieci zdrowe. Tylko domowy syrop jesli juz. Sok mamy z czarnego bzu ktorego teraz nie mam bo nie mialam jak przywieźć. Nawadnianie i hartowanie.
Ile to razy np. Najmlpdszy wylecial na snieg w pampersie jak padało 🤣
Czy przy kapieli pod jej koniec zawsze pozwalam mu na puszczanie zimnej wody i taka chwile sie w takiej bawi😄zimny prysznic tez na zdrowie 🤣

Moje siedzialy czy najmlodszy siedzi w domu tylko jak ma gorączkę bądź jest ewidetnie oslabiony a tak katar kaszel na dwór. Raz mial odrywajacy katar trwajacy 3tyg. Ale dzieciom moze sie to ciagnac dłużej

Kochana Nothern Ireland dokładnie. Mam do ciebie 11h i 4m😄
:D no to kawał drogi. Aż zazdroszczę że macie śnieg zimą... U nas tylko leje i wieje, taka zima, ale też dobrze. Ja też młodego nie przegrzewam, ale mąż cieplolubny bo z Afryki :D

reklama
Mniej nerwów w związku z kontaktem z klientami 😃 uwierz mi, potrafią szargać nerwy konkretnie. W domu mam dość zajęć, a chce w końcu odpocząć. 1.5 roku temu zmarła moja mama, po 2 latach chorowania na nowotwór. Miała tylko 48 lat. Był to dla mnie cholernie ciężki czas, to ja jeździłam z nią na każdą jedną chemię, naświetlanie, wlew, wizytę. W międzyczasie organizowanie wesela na 250 osób- i cały czas niepewność, czy mama dożyje tego dnia, znając jej stan zdrowia. Chcę trochę odpocząć, cały czas prowadziłam bardzo aktywny tryb życia i robiłam kilka rzeczy naraz 🙂
A z klientami to wiem coś o tym 🙈 pracuje na basenie na recepcji własne racje i swoje zasady nieraz to miałam ochotę powiedzieć s****laj 🤣🤣 ale ja pracuje w chlorze i dużo jest chemii i też sprzątania dużo na 1 zmianach nie wyrabiałam dlatego poszłam od razu na l4 , przykro z powodu mamy 😞

Dziewczyny jesteście aktywne wieczorem a ja o 20 już śpię 😭 na zwolnienie pójdę pewnie jak znajdą kogoś na moje miejsce i tego kogoś wszystkiego nauczę.. mam nadzieję że to będzie jeszcze w tym roku 🙈 znając moja kierowniczkę będzie chciała mnie przytrzymać jak najdłużej ale ja już się nie dam 😂

Dziewczyny jesteście aktywne wieczorem a ja o 20 już śpię 😭 na zwolnienie pójdę pewnie jak znajdą kogoś na moje miejsce i tego kogoś wszystkiego nauczę.. mam nadzieję że to będzie jeszcze w tym roku 🙈 znając moja kierowniczkę będzie chciała mnie przytrzymać jak najdłużej ale ja już się nie dam 😂
ja poszłam na l4 nie patrzyłam sie na mojego kierownika chodzi o twoje zdrowie ja jestem po jednym poronieniu i wole dmuchać na zimne tak samo ty sama czujesz czy dasz radę pracować jeszcze ☺

:D no to kawał drogi. Aż zazdroszczę że macie śnieg zimą... U nas tylko leje i wieje, taka zima, ale też dobrze. Ja też młodego nie przegrzewam, ale mąż cieplolubny bo z Afryki :D
Jakie śliczne dzieci musisz mieć 😊 zawsze mi się podobały dziewczynki takiej karnacji ,😊

ja poszłam na l4 nie patrzyłam sie na mojego kierownika chodzi o twoje zdrowie ja jestem po jednym poronieniu i wole dmuchać na zimne tak samo ty sama czujesz czy dasz radę pracować jeszcze ☺
U mnie pewnie skończy się tak samo, jak mnie zdenerwują to pójdę na L4. I tak nikt nie doceni jak będę pracowała nawet do dnia porodu

Dojechałam na Mazury dziewczyny bez większych niespodzianek i rewolucji żołądkowych hehe. Ale teraz się zmartwiłam, bo rano miałam na wkładce delikatne plamki kawa z mlekiem. Wczoraj trochę pochodziliśmy i zastanawiam się czy to od tego czy coś się dzieje? 😑 Biorę luteinę 2 razy dziennie... Trochę się martwię.

Dojechałam na Mazury dziewczyny bez większych niespodzianek i rewolucji żołądkowych hehe. Ale teraz się zmartwiłam, bo rano miałam na wkładce delikatne plamki kawa z mlekiem. Wczoraj trochę pochodziliśmy i zastanawiam się czy to od tego czy coś się dzieje? 😑 Biorę luteinę 2 razy dziennie... Trochę się martwię.
Kochana najlepiej się połóż i poleż trochę z nogami pod kątem w górze. Nie chodź dzisiaj za dużo. Odpoczywaj.... Masz możliwość zadzwonić do lekarza?

reklama
Do góry