Tak tak. To wypisz wymaluj moje dzieci. Ubior adekwatny do pogody a nie pory roku
Czy pada czy nie na dworze
Kombinezon nieprzemakalny i hulaj dusza czy i bez
Mam zajebiste zdjęcie najmłodszego calego ubloconego nawet wlosy mokre i w blocie z jesieni
Oczywiście mama od razu skwitowala ze bedzie mial zapalenie płuc ale nie dociera do niej ze przy żadnym do tego nie doszło
za to u brata dmuchane chuchane i jest na odwrót. Gdzie kolo sie napędza. Sterydy wziewne zawsze na dzien dobry. Od maleńkiego.
Albo najmlidszy lata w samym pampersie a mama do mnie... nawet 18 stopni nie macie.. Mamo grzeje slonce i jest cieplo a ze zawieje czasem. Cóż
Z reszta tak jak starsze. Najmlodszy to zaraz burak jak mu za cieplo i to widac jak jestem gdzieś u znajonych którzy lubia w domu ciepełko.. Pierwsze co to go rozgagalam choc jego rowiesniczka np w rajstopach i sweterku. Lol
czy chate wietrze ciągle i to ze mam za zimno i czemu właśnie nie ma skarpetek.. Bo zdejmuje?
Ale ty masz same panele! No mam
Siostra do mnie przyleciala i musialam podkercic ogrzewanie bo marzla..my za to zdychalismy
co ja zrobie jak lubie gakie 16.. I dzieci jak maja katar lepiej spia w nocy jak jest chlodniej
A w zime jak przylatujemy do mamy to mi sie zyc odechciewa bo 26stopni TAK GRZEJĄ abyśmy nie pomarzli.. Ostatnio spalismy przy otwartym oknie to latala rabonjak poparzona bo tak wychodziłam pokój
lol
Takze U mnie jest na odwrot a dzieci zdrowe. Tylko domowy syrop jesli juz. Sok mamy z czarnego bzu ktorego teraz nie mam bo nie mialam jak przywieźć. Nawadnianie i hartowanie.
Ile to razy np. Najmlpdszy wylecial na snieg w pampersie jak padało
Czy przy kapieli pod jej koniec zawsze pozwalam mu na puszczanie zimnej wody i taka chwile sie w takiej bawi
zimny prysznic tez na zdrowie
Moje siedzialy czy najmlodszy siedzi w domu tylko jak ma gorączkę bądź jest ewidetnie oslabiony a tak katar kaszel na dwór. Raz mial odrywajacy katar trwajacy 3tyg. Ale dzieciom moze sie to ciagnac dłużej
Kochana Nothern Ireland dokładnie. Mam do ciebie 11h i 4m